Exvillalakókkal esélylatolgattunk, vagyis arra voltunk kíváncsiak, a Való világot már megjárt játékosok kit tartanak a legerősebbnek a valóságshow hatodik szériájában. VV Simon neve minden esetben felmerült, ám egybehangzó az a vélemény, hogy a műsor elmebetegére rossz hatással lehet Charlotte, akit a falakon belül szedett fel. VV Péter szerint egyébként azért nehéz most tippelni, mert az idei lakók ösztönszerűen csinálják az egészet, még nincs semmiféle taktika.

Hihetetlen gyorsasággal zajlik a VV6 villájában az élet, az RTL Klub valóságshowjában a tizenegyedik adásra már szex is volt. A tempó miatt nem is könnyű megtippelni sem, hogy kik lesznek azok, akik közt a fináléban eldől, hogy kié lesz a főnyeremény, pedig az előző két szériában is szinte egyértelmű volt már az elején, hogy Alekosz és Attila lesz a befutó. Az egykori villalakókat kerestük fel és kérdeztük ki őket arról, szerintük ki az esélyes a fődíjra. Simon neve minden esetben elhangzott, bár Charlotte-tól féltik a futóbolondot. 

VV Péter: Nem túl szerencsés női mellek közt lenni

"Teljesen elfogulatlan vagyok mindenkivel szemben, szóval szerintem mindenkiben ott az extra lehetőség" – mondta a Velvetnek Knizner VV Péter. "Ezek a srácok döbbenetes gyorsasággal haladnak, egy hét alatt elérték azt, amit mi fél év után sem. Azért nehéz megtippelni, ki győzhet, mert ők a korábbi széria szereplőivel szemben elképesztően ösztönszerűen és természetesen csinálják ezt az egészet, ami a szívükön, az a szájukon – ezért is van az a sok sírás-rívás. A lelkük mélyén biztosan tisztában vannak azzal, hogy ezt a játékot majd valaki megnyeri közülük, de szerintem ők most elsősorban csak bent vannak, és megélik ezt az egészet egyik napról a másikra. Ez a SimonCharlotte kapcsolat érdekes lehet, bár a magam bőrén tapasztaltam, hogy nem túl szerencsés dolog női mellek közt eltölteni ezt az időszakot. Aztán az is lehet, hogy ő erőre kap tőle."

VV Attila: Simonnak vissza kell térnie a kispapa státuszból

"Hát, Alexa már biztosan nem nyeri meg" – osztotta meg meglátását VV Attila, az ötödik széria nyertese. "Simon elvitte a hátán a VV6 első hét napját. Majd Charlotte az ügyes manőverével behálózta Simont, ezzel teljesen kihúzva alóla a központi szerepet" – magyarázta az exvillalakó, aki szerint nagy eséllyel Alexa kiesésében a hülye nevetése mellett az is közrejátszott, hogy cinkostárs (Charlotte) nélkül maradt. "Szerintem Charlotte-ban nem is tudatosult, hogy egyszerre két játékost is ignorált. Charlotte jelenlegi helyzetét csillagászati hasonlattal élve egy fekete lyukhoz lehetne hasonlítani. Aki a közelébe kerül, azt beszippantja. Ha Simon nem tér vissza a motyogó szerelmes kispapa státuszból, és nem folytatja az Őrült Tudós szerepet, akkor ő sem fogja megnyerni a show-t. Nincs kedvencem. Vagyis az a helyzet, hogy több szereplő is a kedvenceim közé tartozik, jelenleg az ő bennmaradásukért drukkolok. 4-5 ilyen játékos is van. De nem nevezem meg őket. Laci viszont nincs köztük. Sokszor úgy érzem, a tévén keresztül beleliheg a fontoskodásával az arcomba. Ez odabent engem nagyon idegesítene. Mindenhez van két mondata, amihez semmi köze. És mivel láthatóan ő vette fel Magdi anyus szerepét, én csak Laci néninek hívom. Hogy kik lesznek a döntősök? Ez szerintem mindenképpen a jelenlegi villalakók között fog eldőlni. Nagyon csodálkoznék, ha mondjuk Alekosz az Összeesküvőkből, és Gombos Edina az Édes Életből állna a VV6 finalistái között" – tette hozzá Knap Attila.

VV Anett: Borzalmas, hogy azon versenyeznek, ki a legnagyobb kurva

"Szerintem a legerősebb karakter eddig Simon, rajta kívül senkit nem találok egyéniségnek"  magyarázta megkeresésünkre Béres VV Anett, akit a harmadik szériából ismerhettünk meg már tíz éve. "Borzalmasnak találom, hogy a lányok többsége ilyen fiatalon csak azon tud versenyezni, hogy ki a nagyobb kurva. Talán Dorka a legértelmesebb lány. A mostani játékosok már tisztában vannak azzal, hogy mi az a tett, amit ha megtesznek, másnap címlapra kerülnek, hiszen két széria volt előttük, amikből ötleteket meríthettek. Charlott és Simon kapcsolata is ezen alapul, de szerintem csak Charlott oldaláról. Bár kívülről őszintének tűnik a szerelmük, de nem gondolom, hogy ez a lány tud őszinte lenni. Szegény Simon pedig belesétált a csapdába. Az eddigi történések alapján, szerintem Simon, Zsolt és Dorka lesznek a finalisták. A vihogós lányt jó, hogy hazaküldte az RTL Klub, mert alpári módon viselkedett. Lacinak is lehetett volna annyi esze, hogy 40 évesen már nem egy ilyen műsorba jelentkezik. Hiába a kor, nem tud tiszteletet kivívni, pedig jó pár játékos a gyereke lehetne."

VV Kinga: Jókat nevetek Józsin is

"Tippem sincs, hogy ki nyerheti idén a VV-t"  mondta VV Kinga. "Azt hiszem, más szemmel nézem az adást, a szereplőket, hogy hogyan reagálnak a dolgokra, mint egy szimpla néző. Kíváncsi vagyok a feladatokra, hogy hogy bírja az idegrendszerük, hogy veszik az akadályokat. Nincs kedvencem sem. Csak megfigyelő vagyok"  tette hozzá Kutai Kinga, aki a szavazás állása alapján Simont tartja a legerősebbnek, de jókat nevet Józsin, és csípi Viki stílusát is.