A hétvégén elárasztották az internetet azok a vicces képek, amikkel azon poénkodtak, hogy Justin Biebert autós üldözés után tartóztatták le. A képeken a hangsúly azon volt, hogy a csecsemőként ábrázolt Bieber játékautóval közlekedik, amiket megállítanak a rendőrök. Kezd kirajzolódni, hogy a viccgyárosok nem is tévedtek olyan nagyot, Bieber a nagy üldözés alatt a megengedett sebességnél lassabban haladt.

Justin Biebert a múlt héten letartóztatták, mert az első hírek szerint részegen gyorsulási versenyt rendezett a haverjaival, ráadásul nem is akárhogy tartóztatták le, az első hírek szerint autós üldözés volt Hollywoodban.

A fiatal énekes az elmúlt hetekben mindent megtett, hogy leépítse saját karrierjét, a letartóztatási fotóján jól látszik, hogy nem kifejezetten józan, saját bevallása szerint is különféle kábítószerek hatása alatt áll. A letartóztatás után Panamába menekült, és akkor az egész leépülést elindító tojásdobálásos incidensről még nem is beszéltünk.

Az internet népét eléggé megihlették az elmúlt hét fejleményei, különösen az autós üldözéses rész, ezért egy csomó olyan kép jelent meg a hétvégén a különféle viccoldalakon, amik azt ábrázolják, hogyan nézhetett ki a letartóztatás. Jellemzően valamiféle játékautóval közlekedő kisgyerek van a képeken, meg néhány rendőr, utalva arra, hogy Bieber a világ szemében továbbra is leginkább egy nagyra nőtt óvódás.

Bieber a hétvégén tovább folytatta karrierje módszeres lerombolását. Kiderült, hogy az a csaj, akivel a letartóztatása idején volt, leginkább sztriptíztáncosnak nevezhető. Ahogy az is, hogy a lefoglalt telefonján vannak képek arról, hogy mennyi drogot tartott otthonában.

Aztán hétfőre fordult a kocka, de eddigre tulajdonképpen már mindegy is volt, az internet tele volt azzal, hogy Justin Bieberen és a nevetséges letartóztatásán röhögnek.

Pedig kiderült, hogy a tojásdobálásos incidensben nem is biztos, hogy meg tudják gyanúsítani Biebert, nincs elég bizonyíték, könnyen lehet, hogy nem is ő dobált, és az is egyre biztosabb, hogy valószínűleg nem büszkélkedett sms-ben a haverjainak a dobálásról.

A legjobb az egészben pedig, hogy az a részeg autós üldözés és letartóztatás is inkább olyan volt, ahogy azt az internetezők viccesen elképzelték, vagy amilyet az Ali G filmben látni, és egyáltalán nem olyan, mint a Halálos iramban filmek.

Justin Bieber -- Surveillance Captures SLOWEST Drag Race Of All Time - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

A nagy autós üldözést ugyanis felvette néhány biztonsági kamera, így kiderült, hogy nem verseny volt, hanem Bieberék egymás után mentek a kocsikkal, ráadásul a közlekedési szabályokat betartva. Más kérdés, hogy tényleg részeg volt, ezért jogos a letartóztatása.