Szombaton tartották a 2014-es Story-gálát, a mindenre kiterjedő tudósításunkat erre találja az eseményről. A gála rendes bál volt, ahol volt rendes tánc is, de a kérdés, hogy melyik celeb táncol a legjobban? Egészen különböző stílusok versenyeznek egymással a szavazásunkban, de a lényeg, hogy minél jobban tetszik önnek az adott híresség mozgása, annál több pontot adjon neki!

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde mindig megnehezíti a saját dolgát a Story-gálákon, mert akkora ruhákat vesz, hogy azokban képtelenség rendesen mozogni. Ez a pingvinszerű tipegés, amit viszont elő lehet adni ebben a rózsaszín ruharengetegben, egészen cuki.

Solti Ádám

A Barátok köztből és ki tudja már, melyik tehetségkutatóból ismert Solti Ádám a begyakorolt táncmozdulatok híve, viszont sok férfihoz hasonlóan alapvetően nem valakivel, hanem valaki mellett táncol. A Diszkópatkányok-életérzés azért így is megvan.

Dombovári Vanda

Amit Solti Ádám hoz férfiban, azt hozzá Dombovári Vanda nőben. Mondjuk a tánca eléggé hasonlít egyfajta törzsi násztáncra is, vagy arra, ahogy valami madár illegeti magát, mindenesetre a mozgásából nyilvánvaló, hogy rendszeresen szokott táncolni.

Csisztu Zsuzsa

Na, ki idézi meg a legjobban a Ponyvaregény táncjelenetetét? Hát persze, hogy Csisztu Zsuzsa, aki homlokot összetolva, pörögve, forogva táncol. 

Várkonyi András

Kész, elolvadunk! Vili bácsi tényleg a magyar tévétörténelem egyik legcukibb dolga. És ahogy táncol! Ez az őszinte Frédi-Bénizés csodálatos.

Rózsa György

A szombati gálán a táncparkett egyik legkitartóbb szereplője volt. Ráadásul nem elég, hogy kitartó, de milyen mozgása van! Rózsa Gyuri bácsi volt a gála egyik királya, ez biztos.

Kembe Sorel

Kevesen táncoltak szépen, a partnerükkel harmóniában, a férfiak a nőket pörgetve, irányítva. Kembe Sorel emelte fel szombat este a magabiztos férfiasság fáklyáját. Így kell betáncolni a nőket az ágyba, és még a mozgása is jó.

Schobert Norbi és Rubint Réka

Az a zseniális ebben a táncban, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka halálosan visszafogott volt az egész gálán, alig lehetett őket észrevenni. Aztán felmentek a táncparkettre, és húsz perc alatt gyakorlatilag felgyújtották. Nagyon várjuk már, hogy kiadjanak valamilyen táncos fitnesz DVD-t.

ÉNB Anikó és Rita

Ismerős a tánc, ugye? Nevezzük monduk partvonalnak. Tipikusan az a szolíd lötyögés, amit az ember egy lüktető táncparkett szélén előad, amikor ő maga nem akar táncolni, de nem is akarja, hogy kinézzék a teremből, mert nem mozog. Igazán rázhatnák egy kicsit jobban.

ÉNB Lali

Az est egyik sztárja egyértelműen ÉNB Lali volt, akivel gyakorlatilag mindenki közös fotót akart csinálni. Lali ráadásul nagyot is húzott, egyáltalán nem viselkedett debil módjára, sőt kifejezetten megilletődöttnek tűnt egész este. Az, hogy két nővel táncol egyszerre, az tőle akkora alap, hogy annál alapabb nincs nagyon semmi.