A németek megmutatták, milyen egy igazán európai díjátadó gála, a Goldene Kamerán ugyanis volt bugyi nélküli ruha, magassarkúban és flitteres ruhában pózoló férfimodell, és Madonnának öltözött Diane Keaton. Ha unta a Golden Globe díjátadót, nézze meg ezt a galériát!

Nem csak Amerikában vannak nagy és puccos díjátadó gálák, a németeknek is van egy ilyenje, méghozzá a Goldene Kamera, ahol most nem csak német, illetve európai sztárok, hanem hollywoodi színészek is megjelentek.Ott volt például Diane Keaton, így most újra láthattuk, hogy élőben még mindig ráncos, vagyis a L'Oreal reklámfilmjében tényleg volt némi utómunka. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a 68 éves színésznő kissé túlzásba esett, és olyan szettet húzott magára, amiben úgy nézett ki, mint egy Madonánnak öltözött vénasszony. A múltkor még fura arcú Gwyneth Paltrow hozzá képest most csinos és szolid volt, bár nekünk gyanús, hogy feszes ruhája alá nem húzott bugyit, ugyanis semmi arra utaló jelet nem láttunk, hogy lett volna rajta alsónemű. Rajtuk kívül ott volt még Matthew McConaughey és Andie MacDowell is, aki pedig megmutatta, hogy 55 évesen igenis lehet megdöbbentően jól kinézni.

Szerencsére Diane Keatonon kívül is voltak fura külsejű meghívottak a Goldene Kamerán, például a koreográfus és modell Jorge Gonzalez, illetve egy német tévés, Verona Pooth, aki konkrétan az egész fenekét megvillantotta csipkés, tangás ruhájában. Ha ez érdekli a legjobban, azonnal kattintson a fenti galériára!

A Goldene Kamera egyébként nem egy új díjátadó gála, ugyanis 1965-ben tartották meg először, igaz akkor még csak német televíziós műsorokat díjaztak. 1987-től aztán már nemzetközi produkcióknak is adtak díjakat, 1995-től pedig már a tévéken és a filmeken kívül más kategóriákban is osztottak ki arany kamerákat.