VV Aurelio azt ígérte, ő bizony nem fog rinyálni, mégis többet sírt, mint eddig bárki, a wannabe szupermodell Iza pedig azt fejtette ki kisfilmjében, hogy gyűlöli az ostoba férfiakat, aztán mégis ráindult már több ilyen példányra is a villában. Úgy néz ki, a VV6 sok versenyzője nem mondott igazat bemutatkozó kisfilmjében, ígéreteikkel szemben máshogy viselkednek a villában.

Gyúrós Józsi

Józsi a kisfilmjében azt ígérte, mindenkit rá fog raboltatni a harcsájára.

A villából viszont már egy hét után ki akart jönni, mert nagyon hiányzik neki a barátnője.

Macsó Zsolt

A kispesti macsó a barátnőjét hagyta otthon a következő szöveggel: "Mitől félsz? Megcsallak?"

Majd miután smárolt egyet a villa wannabe szupermodelljével, összekavart a szőke Dorkával is, olyannyira, hogy állítólag már a jövőjét is vele tervezi.

Jócsaj Iza

A wannabe szupermodell lány a kisfilmjében azt fejtegette, hogy gyűlöli az ostoba pasikat.

Ezzel szemben először a kispesti macsónál próbálkozott be, majd bevallotta, hogy tetszik neki a kissé tahó, hajdúsági Krisztián is, sőt később Aurelio is megtetszett neki.

Szájhős Aurelio először

Aurelióról pár nap alatt derült ki, hogy valóban szájhős, mert kisfilmjében azt ígérte, hogy ő bizony nem fog rinyálni.

Mégis többször sírt az elmúlt két hétben, mint bárki más. Először egy pók miatt, ezt láthatja itt felül.

Szájhős Aurelio másodszor

Aurelio a kisflimjében azt mondta, óriási dumája van, és minden nőnek bejön.

A villában aztán rájött, hogy senki nem akar tőle semmit, még akkor sem, ha orállal próbálkozik, emiatt el is bőgte magát a zuhanyzóban a kispesti macsónak.

A többiek azért valamennyire tartják magukat ahhoz, amit bemutatkozásukban ígértek. Simon például csodabogárként mutatkozott be, és valóban őrült módjára viselkedett bent, amíg ki nem hajították, prostimúlttal rendelkező barátnője pedig szintén nem hazudott, mert remélte, hogy megtalálja a szerelmet a villában, és ez egyelőre úgy néz ki, sikerült is. Biszex Teo is pont úgy viselkedik, mint a kisfilmjében, mert pár nap alatt összemelegedett az azóta már kiesett Alexával, nemrég pedig Izára is rámozdult. Viki azt ígérte, hogy mindenkit kikészít, és ehhez továbbra is tartja magát, Zsófi továbbra is rózsaszínben gügyög, Dorka ellébecol a kispesti macsóval, Krisztián meg ugyanúgy hajdúsági, mint eddig.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!