Meglehetősen leharcoltan álltak színpadra hétvégén Londonban a német Boney M tagjai. Szombaton a Trafalgar Square-en léptek fel, hogy egy kisebb színpadon, hogy egy angol lövészeket segítő alapítványt népszerűsítsenek.

Jótékonysági céllal (ezt a szervezetet támogatták), de lehangoló koncertet adott a Boney M Londonban. A képek tanúsága nem tolongtak az emberek a téren, így a színpad előtt sem. Néhány lézengőnél nem lehettek többen az eseményen, de úgy tűnik, hogy ez a legkevésbé sem zavarta az együttest.

A Boney M fénykora a hetvenes évekre tehető – a nyolcvanas évekre a diszkókorszaknak vége lett, a tagok is összevesztek, úgyhogy viszonylag gyorsan eltűntek. (Legtöbbet valószínűleg éppen a magyar rádiókban lehetett találkozni velük.) Az eredeti Boney M. darabjaira hullott, az egykori frontembert, Bobby Farrellt 2010-ben holtan találták Szentpéterváron egy hotelszobában. (Olvasson a történetükről bővebben itt.) Szóval ez a Boney M. nem az a Boney M. Ezúttal Liz Mitchell énekesnő lépett fel Tony Ashcrofttal.

Jó, ne keseredjenek el annyira: egy beszámoló szerint a koncert előtt és alatt végig esett az eső, egészen addig, amíg el nem játszották a Sunny-t (Napos). Utána viszont csodálatos módon elállt, és még egy szivárvány is megjelent az égen.