Sara Malakul Lane nagyon messze van attól, hogy moziban is láthassuk filmjét de ezt egyáltalán nem bánja: jövőre hét alacsony költségvetésű zugfilmben szerepel, közben pedig megállíthatatlanul pakolja ki melleit.

Mit csinálhat az a nő, aki Thaiföldön felnőve rájött, hogy különösebben nem jó színész és modell, viszont jól néz ki, de semmiképp sem akar a helyi Andy Vajnához feleségül menni? Hát természetesen bebetonozza magát az itthon maximum a Film+ rosszabb idősávjaiban látható amerikai filmek világába, a forgatások mellett pedig minden elképzelhető helyzetben megoszt egy olyan képet magáról, amin nagy hangsúlyt kapnak a mellei. Ezt csinálta Sara Malakul Lane, a ZS-filmek új királynője is.

„Sara Malakul Lane egy sikeres thai modell és színész” – kezdődik az egyetlen angolul is elérhető, párszavas életrajz róla, amiből még az derül ki, hogy 14 éves korától modellkedik, most pedig 30 éves. A sikeres azt takarja, hogy szerepelt például a Sharktopus című filmben, ami egy cápa és egy polip keresztezéséből születő brutális szörnyről szól, de feltűnt a 12/12/12 című alkotásban is, ami egy gyerekről szól, aki körül mindenki meghal, miután megszületik, mellesleg 1,7 ponton áll IMDB-n.

A művésznő családi hátteréről annyit tudni, hogy egy angol üzletember az apja, aki feleségül vette thai anyját. A karrierje viszont idén fog csak bepörögni igazán, hiszen hét filmben is fel fog tűnni. Nem is akármilyenekben: a Jurassic Block valószínűleg a Jurassic Park jeleneteit fogja átgondolni, a Cowboys vs. Dinosaurs pedig a Cowboyok az űrlények ellen című mozifilmet módosítja arra, hogy itt űrlények helyett dinoszauruszok lesznek a megölendő népség. A már az FHM címlapját is megjárt Sara Malakul Lane-t elnézve alug várjuk ezeket a fergeteges filmeket!