Vilmos herceg 32 éves felesége a brit nemzeti portrégaléria jótékonysági rendezvényén mutatta meg, hogy jobban néz ki, mint valaha. A brit bulvárlapok előkapartak egy olyan videót, amelyen kislányként színészkedik.

Katalin hercegné február 11-én, kedden elment idei első hivatalos megjelenésére – egy jótékonysági esemény a brit nemzeti portrégalériában, hagyjuk is –, amely alapján megállapíthatjuk, hogy Vilmos herceg neje nagyon jól néz ki. Öltözetéről majd a Dívány ír érdemben, nekünk elég annyi hogy nagyon csinos volt (ezt a gyémántos nyakéket II. Erzsébettől kapta kölcsön, aki még nászajándékba kapta), és még annál is mosolygósabb. Bár 430 másik embert is meghívtak, szinte csak őt fotózták, annyira kiragyogott a tömegből. Pedig ott volt Liz Hurley színésznő, Katherine Grainger olimpiai bajnok evezős, és Grayson Perry, a többszörösen díjazott, transzvesztita keramikus is. 

A hercegné az utóbbi, bő másfél hónapban csak a családjával foglalkozott (fia, György herceg február 22-én lesz hét hónapos), hivatalos teendőit most kezdte. Pénteken iskolát látogat, és bizonyára utána is lesz jó néhány programja, szóval sokszor fogjuk látni – a brit sajtó persze a távollétében is minden tőle telhetőt megírt róla. Például, hogy a királynő útmutatásai alapján kicsit átalakítják az öltözködését, hogy még jobban érzékelje a nép: Katalin a királyi család tagja. A reform része a hosszabb szoknya és a formális szettek.

De akadnak vidámabb hírek is: valahonnan előtúrták azt a videót, amely megörökíti, ahogy 11 éves korában Eliza Doolittle-t alakítja a My Fair Lady iskolai előadásán.

Akad egy két évvel későbbi videó is.

És ha még mindig velünk vannak, íme egy videó, amely megmutatja, hogyan beszél most a kamerák előtt - hallotta már a beszédhangját? Tekerjen az ötvennyolcadik másodperchez!