Bármilyen bődületesen indult, komoly mélyrepülésben van a Való világ 6, most már nem csak technikai gondok vannak vele. Ami még aggasztóbb, hogy még a lehetőség sincs rá meg nagyon, hogy újra elkezdjen szórakoztatni a műsor, hiszen már épp eleget tudunk a játékosokról.

Minden megtörtént

Ne szépítsük: a VV6-ban egy hónap alatt gyakorlatilag minden meg történt, amit beszokás vállalni egy valóságshow-ban. Már az első héten ment a faszpörgetés, Charlotte rekordsebességgel hozta ki Simonból a férfit, és már mindenki smárolt mindenkivel. Nagyon gyorsan kiderül, hogy ki utál mindenkit, és ezek ráadásul szintén rekordsebességgel torkolltak a legbunkóbb ordibálásokba is. Ez persze jót tett a VV6 első hónapjának, de most ott tartunk, hogy májusig már maximum megismételni tudnak helyzeteket.

Kamu viszonyok

Egyszerűen nem tudjuk komolyan venni azt, hogy Iza épp elkezdett vonzódni valakihez, hiszen már legalább három férfiban találta meg a potenciális lelki társat. Azt se tudjuk hova tenni, hogy Aurelio miért őrlődik legalább három lány között, amikor igazából egyiket sem kapja meg soha, és Zsófi tipródását sem tudjuk úgy átérezni, hogy a később beköltözött Dáviddal egy nap alatt kezdtek el úgy csinálni, mintha egész életükben egymást kerülgették volna. Értjük mi, hogy ez itt a villa, de az előző szériákban hagytak időt arra, hogy elhihessük ezeket a love storykat.

Egysíkú figurák

Bármennyire is viccesnek tartjuk Aurelio részenként előadott bőgését, Krisztián faék egyszerűségű gondolatait és Józsi keménységét, sajnos ez nem lesz elég májusig. Az eddigi VV-k sem atomfizikusokat vonultattak fel, de ott legalább egy fokkal bonyolultabb figurák szerepeltek minden nap. A nők tekintetében különösen elszomorító a helyzet: nem csak egy Baukó Évát nem sikerült előhűzni a kalapból, de még annyira sem érdekesek, mint a hobbiból hisztiző Kinga volt az előző szériában.

Középiskola

A játékosok közül meglepően sok lépett túl épphogy a középiskolás koron, de azért arra így sincs magyarázat, hogy a VV6-ban egy elhúzott alsós osztálykirándulást mutatnak be naponta. Az, hogy az első kieső 41 éves Lacit tulajdonképpen lenyugdíjasozták, tényleg mindent elmond a hangulatról. A középiskola szép emlékeket hagy, de azért fárasztó naponta választ kapni a kérdésre, hogy miért utálja mindenki, amikor gimnazisták lepik el a kedvenc kocsmáját.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!