Az explaymate egyik ismerőse jelentkezett a rapper által meghirdetett versenyre, a főszerep pedig Mészárosnak jutott, aki a barátnőit is bevonta a produkcióba.

Mészáros Dórát nemrégiben felkereste egyik ismerőse, hogy klipet készítene a Snoop Dogg által meghirdetett versenyre, amiből természetesen nem hiányozhatnak a nők. Az explaymate egyből rábólintott a lehetőségre, aztán annyira rápörgött a témára, hogy még két másik lányt is beszervezett maga mellé: Kirát és Bibi Noelt, aki egyébként AVN-díjas pornószínésznő.

„Most már nemcsak kólázom, de junkie is vagyok. Isten nem mossa le rólam” – jegyezte meg a Velvetnek Mészáros, aki mostanában elég sok és változatos dologba beleugrott. „Nagyon szeretném, ha nyernénk. Ez már csak azon múlik, mit mond Snoop. És nem is az ezer dolláros fődíj miatt, mert az semmi, hanem, mert egy magyar stáb eljutna valahová. Szerintem nagyon jól megcsinálták a klipet, minden apró részletét. Hát igen, mi magyarok tök jól lennénk mindenben, ha hagynák.”

Mészárosék szereztek egy oldschool mikrofont, megkapták az Instant nevű szórakozóhelyet a forgatásra és egy amerikai autót is, innentől kezdve pedig neki már csak annyi dolga volt, hogy a High Wit Me című számra szexiskedjen és simogassák egymást a barátnőivel. A verseny eredményhirdetése február 24-én lesz, Snoop Doggék a döntésnél figyelembe veszik azt is, hogy hányan nézték meg a videót és milyen megjegyzéseket kapott a kommentboxban.