Miley Cyrus megkezdte élete negyedik nagy turnéját, és az első fellépések fotói alapján úgy tűnik, az énekesnő pont annyira kurvás végig a koncertek alatt, amennyire ezt meg lehet oldani anélkül, hogy tényleg levetkőzzön vagy szexeljen a színpadon.

Miley Cyrus a tavalyi lemezének tökéletes címet adott azzal, hogy Bangerznek nevezte el, ami leginkább tivornyát jelent, de legalábbis olyan bulit, amiben sok a pia, a drog, a meztelenkedés. Az énekesnő teljesen egybeforrt a lemeze címével, pont úgy viselkedik, mint akinek megbomlott az agya a sok bulizástól.

Az énekesnő mostanában gyakorlatilag folyamatosan meztelenkedik, a napokban indult, új turnéján pedig pont annyira a kurvás, amennyire az ember lehet anélkül, hogy tényleg dugna a színpadon.

A Bangerz az énekesnő negyedik turnéja, február 14-én indult Észak-Amerikában. A turnényitó koncertet a kanadai Vancouverben adta az énekesnő. A kanadai koncert után még további 37 koncertet ad Észak-Amerikában május elejéig.

Május elején pedig Európába érkezik, ahol további 21 koncertet ad. Sajnos Magyarországra nem jön, amit az első két koncerten készült képek alapján tényleg csak bánhatunk. Magyarországhoz legközelebb Bécsben fog fellépni, június 10-én. Jegyeket még lehet kapni kb. 50 eurótól mennek kb. 250 euróig, attól függően, hogy hol rendeli a jegyet, és hogy honnan szeretné nézni a koncertet. A golden circle-nek nevezett első néhány sorba viszont már most sem lehet jegyet kapni.

És hogy miért érdemes megnézni Miley Cyrus turnéját? Jó közelről? Erre a két kérdésre a galériánkból egyértelmű választ kap. Lehet, hogy az énekesnőnek nincsenek túl emlékezetes számai, nem olyan erős a lemeze, de a látvány biztosan kárpótol mindenkit. Mármint azokat, akik szívesen legeltetik a szemüket a fiatal énekesnő hátsóján. A koncerteken készült képek alapján ugyanis a fenekét többet látni a koncert alatt, mint az arcát.