A 21 éves modell először hasig kivágott ruhában villantott egy mellprofilt, majd barátnőjével ment el koncertre, ahonnan nagyon fura állapotban érkeztek haza.

Cara Delevingne 21 évesen nagyon belevetette magát az önpromóba: a modell csak kedden jelentette be, hogy összejött a másságát régóta vállaló Michelle Rodriguezzel, este pedig már ment is az Elle Style Awardsra egy nagyjából hasig kivágott ruhában. Borítékolható eredménnyel –mindenki az ő mellprofilját fotózta, mert persze kilátszott.

Ezzel még nem ért véget az este, jöjjön a magánélet: Delevingne és Rodriguez az Elle bulijáról limuzinnal távoztak, csakhogy, mint a TMZ írja, beszálláskor még volt nadrág Rodriguezen, kiszálláskor viszont a barátnője vitte a fehér ruhadarabot, a kezében.

Ezután nekimentek a londoni éjszakának, konkrétan egy zártkörú Prince-koncertet néztek meg, ahonnan mezítláb érkeztek haza. Az egészben nem is a cipő hiánya az érdekes, hanem az, hogy valamiért nagyon nem akarták hogy lefotózzák őket, ennek pedig egy testőr segítségével adtak nyomatékot. Kicsit olyan lett a helyzet, mint amikor a részeg középiskolások nem akarnak beszélni a szüleikkel, de szerencsére a mindig éles szemű fotósok azért csak megörökítették, ahogy rejtegetnek valamit.

Cara Delevingne igazán nem vacakol, amióta együtt van új barátnőjével: még nem volt hivatalos, hogy járnak, de már vígan nézte, ahogy Rodriguez teljesen kiüti magát egy kosármeccsen, előtte Miley Cyrusszal dögösködtek kicsit, de még Taylor Swifttel is hírbe hozták egy rövid időre. A férfiak valószínűleg feladhatják a reményt egy ideig, mert a képek alapján is úgy tűnik, hogy Delevingne elég jól elvan a nőkkel.