Hogy abbahagyta-e a plasztikáztatást, vagy csak jó szakembert választott, egyelőre nem tudni, de mintha a színésznő arca kiheverte volna a ráncfelvarrások, botoxkúrák, és más, plasztikai sebészeti beavatkozások okozta károkat.

Karrier

A kilencvenes évek elején sikert sikerre halmozott, a 2000-es évektől azonban senki nem volt rá kíváncsi, holott pályatársnői, Julia Roberts, Halle Berry, Sandra Bullock és Sarah Jessica Parker sem tűntek el. Népszerűtlenségéhez hozzájárult, amikor 2000-ben kiderült, hogy viszonya van Russel Crowe-val, holott akkor még Dennis Quaid felesége volt. 

 A kritikusok szerint Hollywood azért fordult el Meg Ryantől, mert hülyére plasztikáztatta magát. A kilencvenes évek egyik legfelkapottabb színésznőjének helyzete azonban nem egyedi: a hollywoodi színésznőket sem kíméli az öregedés, így nagyítóval kell keresni a plasztikázatlan színésznőket egy bizonyos kor felett.

Az 52 éves Meg Ryan láthatóan rossz plasztikai sebészt választott, vagy csak annyira elkeseredetten próbálkozott megtartani kislányos báját, amiért mindenki rajongott húsz évvel ezelőtt. Az arca az évek alatt egyre inkább hasonlított egy gumiálarcra, emiatt tavaly júniusban érte a legtöbb gúny. A jelek szerint a szívére vette, amikor szóvá tették, hogy minden báját elvesztette, hiszen a folyamat megállni látszik: a tavaly ősszel és januárban készült fotókon teljesen átlagos 52 éves nőnek néz ki.  Az alábbi galériában megnézheti, hogyan változott Meg Ryan arca az évek alatt. 

Meg Ryan a People magazin egy korábbi cikke szerint direkt fordított hátat Hollywoodnak, és költözött New Yorkba, ahol a 61 éves énekessel, John Mellencamppal él együtt.