Hétfő délután mutatták be az Amerikában rendezett Arnold Classic nevű fitnesz- és testépítő versenyre induló magyar csapatot. A rendezvény sok izgalmat nem tartogatott, viszont hatalmas galéria készült bikinis lányokból, akik mind-mind rendelkeznek valamilyen többé-kevésbé komolynak tűnő címmel. Nézegesse meg őket!

A magyar fitneszvilág java mutatkozott be hétfő délután egy budai konditeremben. Az esemény lényege elvileg az volt, hogy megtartsák a héten rajtoló Arnold Classicra készülő magyar csapat szakmai szemléjét, amit egy-két, állítólag aktívan sportoló hírességgel volna dobtak fel, akik értékelték volna a versenyzőket. A zsűriben így aztán helyet kapott többek között Horváth Éva, Ganxsta ZoleeVastag Tamás  és Béres Alexandra is.

Csakhogy végül mindössze annyit történt, hogy a versenyzők egymás után kiálltak a terem közepére, a műsorvezető elsorolta a legjobb eredményeiket, pózoltak egy keveset, és ezzel véget is ért a komoly szakmai szemle. A celebeknek egyáltalán nem osztottak lapot, úgyhogy ezúttal tényleg csak díszként jelentek meg, és a műsor végéig, azaz a fiatalabb versenyzők gyakorlatainak végéig csak esetlenül tébláboltak.

Az esemény egyetlen kisebb meglepetését az jelentette, hogy magyar csapattal utazik Berki Krisztián is, aki men's physique kategóriában mutatja meg magát a napokban az ohiói Columbusban. A csapatban egyébként rajta kívül csak női versenyzők kaptak helyet: Rákóczi Gabriella, Egerváry Katalin, Kiss Virág és Sebestyén Ágnes. Ők elvileg mind-mind az amatőrök között versenyeznek. Az egyetlen profi induló Szabó Melinda lesz.