A színésznő egy szál kabátban pózolt, és arról elmélkedett, hogy régen minden jobb volt. Tudták, hogy három nővére van? Tőlük tanult csajoskodni.

A mostanában határozottan dögös és boldog Katie Holmes az Elle címlapjára került. A színésznő mindezt egy szál Prada kabátban tette, legalábbis nadrágot biztosan nem visel, és mezítláb ücsörög a borító fotóján. Ha további képekre kíváncsi a sorozatból, a Daily Mailen nézzen szét, ahol idéztek is a fotózás mellé adott interjújából. 

Amelyben sajnos kevés érdekeset mondott: arról elmélkedett, mennyire más lehet most felnőni, mint amikor ő volt gyerek (mellesleg négy testvére van, ő a legkisebb), és hogy mióta 2006-ban anya lett, azóta még jobban tiszteli a nőket. Pedig már eleve rajongott értük, mert három nővér mellett nőtt fel, és lányiskolába járt. 

„Elég szerencsés voltam... öt gyerekből a legfiatalabb vagyok, három nővérrel, úgyhogy kislány koromban sokat figyeltem őket a fürdőszobában. Lenyűgözött a sminkelés, anyu pedig nagyon őszinte volt velünk, és azt mondta, »vannak természetes szépségek, de a smink mindenkin javít«.” (Maga a fotózás így zajlott.)

Saját gyereke nevelésről is elmélkedett.  „Azt hiszem, az alapok nagyon fontosak: az az első, hogy a gyerekem szeretve érezze magát, és legyen jóban önmagával.  És hogy tudja, a személye, és minden, amit tesz, különleges, és fontos, és megérdemli, hogy örüljenek neki. ”

Hát még?

Holmes élete továbbra is vidáman alakul: a Twittere alapján (amelyet még mindig őszintén ajánlunk követni) nemrég főzőtanfolyamon járt, ahol tésztát készített. És noha a Telegraph arról ír, hogy saját divatmárkája valószínűleg megszűnik, mert eddigi üzleti partnerével, Jeanne Yanggal nem tudnak együtt dolgozni, a készülő filmjei azért így is lekötik majd a következő hónapokban.