A köztévé állapotos műsorvezetőjét annyira megviselte az első trimeszter, hogy egyszer vezetés közben is rosszul lett. Ennek a korszaknak szerencsére vége, úgyhogy Mádai Vivien reméli, összekapja magát, hiszen az első három hónapban fogyott. Innentől kezdve viszont nem fogja érdekelni a nadrágjai mérete.

Tervezték a kisbabát, de azt egyikük sem gondolta, hogy elsőre sikerül összehozni - tudta meg a Velvet Mádai Vivientől, aki hat hónap után esett teherbe vőlegényétől. A köztévé műsorvezetője és fogorvos pasija épp elkezdték kitalálni az esküvőjük részleteit, amikor megtudták a nagy hírt. "Éreztem, hogy valami más most, mint eddig, ezért egyik este csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Aztán csináltam még négyet, másnap pedig elmentem vérvételre, biztosra akartam menni" - mesélte Mádai. "Meglepődtünk, de mindketten nagyon örültünk, mert tudtuk, hogy ez a kisbaba Isten ajándéka. A párom végigcsinálta velem az egész procedúrát, persze ő végigpoénkodta, majd a végén, amikor az orvos is megerősítette a terhesség tényét, ő volt a legjobban meghatódva."

Lányos anyuka lenne

Mádi Vivien túl van az első trimeszteren. Mint mondta, nem volt könnyű időszak az eleje, sokszor volt rosszul, előfordult, hogy étteremben vagy vezetés közben lett rosszul, de tudta, hogy ez ezzel jár, ki kell bírni. A sok émelygésnek köszönhetően fogyott, de ennek most vége. "Egészségesen táplálkozom, az a fontos hogy a kisbaba jól legyen, nem pedig az, hogy hányas farmert hordok" - magyarázta a műsorvezető, aki bevallja, vannak félelmei az anyasággal kapcsolatban.

"Nem vagyok álszent, nagyon jól tudom, hogy ez egy felelősségteljes dolog, tudom, hogy biztos sok hibát fogok elkövetni, de próbálok majd lehető legjobban helytállni, és szeretetben nevelni a gyermekemet. Alapvetően kislányos anyukának tartom magam, a családban is többségben nők vannak, de igazából teljesen mindegy, milyen nemű lesz, csak egészséges legyen."

Mádai Viviennek szerencsére segítsége is van a vőlegénye személyében: "A párom nagyon felelősségteljes, de kellő humorral áll az élethez. Ha valakiről, akkor róla meg vagyok győződve, hogy remek apuka lesz. Nagyon fontos számára a család, és tudja, mi élvez prioritást az életben. Az esküvőt jövőre terveztük eredetileg is, ezt a tervet tartjuk. Most, hogy újra jól vagyok, elmúltak a rosszullétek, biztosan szeretnék még nyár végéig dolgozni. Ősztől pedig életem legjobb állàsát kapom meg, igyekszem ennek minden percet kiélvezni, amíg csak lehet."