Utánajártunk, mivel foglalkoznak, hogyan élnek most a 2004/2005-ös tehetségkutató egykori énekesei. Torres Dani színészkedéssel foglalkozik, Bella Levente műsorvezető, Gál Csaba Boogie apa lett. Egyedül Kósa Ivett csalódott a szakmában, a többiek mind maradtak a zenélés közelében.

Molnár Ferenc „Caramel”

A széria győztesének 2005 óta öt albuma jelent meg, legutóbbi 2011 karácsonyán. Molnár Ferenc Caramel az elmúlt években mindemellett négy Fonogram-díjat, hat Bravo Otto-díjat és egy Story Ötcsillag-díjat zsebelt be, elmondhatjuk hát, hogy szakmailag elismert és sikeres zenész/énekes lett belőle. Ráadásul 2012-ben mesterként vehetett részt a The Voice című tehetségkutató műsorban. Szakmai élete mellett a magánéletével is folyamatosan a címlapokon van, persze minden botránytól mentesen: 2007-ig a Megasztárban megismert Bartók Eszterrel élt együtt, majd egy ideig jöttek-mentek a nők az életében, köztük Hien is, aki jóval fiatalabb volt nála. Caramel jelenleg apai örömök elé néz barátnőjével, akiről annyit lehet tudni, hogy 2011-ben ismerkedtek össze, egyszer már szakítottak, aztán ismét kibékültek.

Palcsó Tamás

A Megasztár 2. második helyezettje 2005-ben Bravo Otto-díjas lett, egy évvel később pedig az év férfi előadójának választották meg. Eddig két albumot adott ki, és az 56 csepp vér című rockmusical című előadásban főszerepet kapott. 2013-ban részt vett A Dal című műsorban, de a döntő előtt kiesett. A mostanában sokat mellőzött énekes végül tavaly a trafikpályázaton öt trafik nyitására nyert engedélyt. Palcsó Tamás egy ideig Tóth Gabi pasija volt, pillanatnyilag pedig Csábi Tünde táncossal vannak együtt már évek óta

Tóth Gabi

Caramel mellett minden bizonnyal Tóth Gabi pályafutását sem kell bemutatni: a harmadik helyezést elérő énekesnő egy ideje nagy felkapottságnak örvend. Ugyan mindössze két nagylemeze jelent meg, dalait rommá játsszák a rádiók és a zenei csatornák, elismeréseit és díjait (Fonogram-díj, VIVA Comet, Bravo Otto, stb.) pedig jó ideig sorolhatnánk. Az énekesnő mindemellett celebként is tevékeny, folyamatos szereplője a kereskedelmi csatornáknak, hol a Vacsoracsatában tűnik fel, hol az Ezek megőrültekben, de a Celeb vagyok, ments ki innenben is láthattuk, na meg a Szombat esti lázban, ahol megismerte a mostani pasiját. 2013-ban az X-Faktor női mentora lett, Keresztes Ildikót váltotta. Apropó, pasik. Tóth Gabi magánélete is elég színes, felhozatala pedig széles, és ha már a kínos dolgairól beszélünk, azokból is van bőven, ide kattintva elolvashatja.

Torres Dániel

Az ecuadori-magyar énekes a verseny előtt utazásszervezőként dolgozott, a Megasztár óta viszont főállásban a zenélésből él. Torres Dániel 2005-ben megalapította a Veni Styx nevű együttest, két lemezt adtak ki, majd 2007-ben feloszlottak. Az énekes az elmúlt években főleg külföldre dolgozott, a Life.hu hírei szerint pedig mostanában a színészettel kacérkodik: „Rengeteget utazom, sok castingra járok, bármilyen szerepet elvállalok, legyen szó reklámfilmről vagy tévé- vagy mozifilmről. Nagyon ráéreztem a színészkedésre, amióta az Alatriste kapitány című sorozatban kétszer is epizódszerepet kaptam. Nagyon megtetszett a filmezés, úgy gondolom, hogy ezt a vonalat vinném tovább. Ráéreztem, és szerintem érdemes lenne tovább fejlődnöm és tanulnom, a legtöbb tudást magamba akarom szívni. Nagyon várok egy telefonhívást, egy amerikai reklámfilmnek jártam a válogatóján. A fő foglalkozásom még mindig a zene, a latin vonalat folytatom, de olyan dalokat is játszom, amik nemzetköziek, vagy a múltamból származnak" – mondta az énekes a magazinnak. 

Gál Csaba „Boogie”

Gál Csaba Boogie egy ideig próbálkozott csak a zenéléssel foglalkozni, ám be kellett látnia neki is, hogy több talpon kell állni. A zenész dolgozott a TV2 Aktívjának és a Díványnak is, jelenleg pedig több zenekara van, például a Soultramps és a Mississippi Big Beat. Pillanatnyilag egy holland lemezmegjelenéssel és egy készülő magyar filmben szereplő dalaival foglalatoskodik, na meg Gál-Gillemot Barnabással, aki kétéves.

Bartók Eszter

A kétdiplomás énekesnő három albumot adott ki, a legutóbbit 2009-ben és jelenleg készül a negyedik. Róla érdemes tudni, hogy saját maga írja a dalait. Sok hír nincs felőle, legutóbb a Hangfestők nevű zenei formációval járták a világot, felléptek Spanyolországban, Franciaországban és Finnországban is. 

Bálint Ádám

Bálint Ádám 2005 óta a Nemzeti Operettszínház tagja. 2009-ben a közönség szavazata alapján ő lett az Év Musicalszínésze Művészek Magyarországért Díj nyertese. Immár harmadik éve turnéznak A Szépség és a Szörnyeteg német nyelvű előadásával Németországban, Ausztriában és Svájcban, már túl vannak a 200. előadáson. Az elmúlt kilenc évben olyan darabokban játszhatott, mint a Rómeó és Júlia, Rebecca, A Szépség és a Szörnyeteg, Mozart, Elisabeth, Abigél, Ghost, stb. Most az Amerikai komédia főpróbaidőszaka zajlik az életében az Átriumban –mondta a Velvetnek Bálint.  

Bella Levente

„Vége lett a Megasztárnak és vele egy nagy szerelemnek is, de volt egy hatalmas turné, ahol műsorvezetőként is tevékenykedtem. Azt már az ezredforduló óta űzöm. 2006 óta különböző rádiókban és tévékben azóta is dolgozom" – mesélte a Velvetnek Bella Levente, aki a zenétől sem maradt távol, eddig három lemeze jelent meg, egy nagylemez, egy karácsonyi kislemez és egy rock lp. „A legutolsót szerettem leginkább, az tükröz engem. A mai napig aktívan zenélek. Mostanában éppen egy Beatles feldolgozásokat játszó bandával koncertezünk országszerte, de sokaknak írok és hangszerelek zenét is. Weisz Viktor és Agárdi Szilvi például 2013-ban kértek fel, hogy komponáljak nekik dalokat." Az exmegasztáros 2009-ben vette feleségül a párját, egy gyermekünk született, de remélik, hamarosan még többen lesznek.

Kósa Ivett

Kósa Ivett a Megasztár után visszaköltözött Várpalotára a gimnáziumi szerelméhez, akivel azóta összeházasodtak és együtt nevelik a kétéves kisfiukat. „Sajnos a zenei pályafutásom során túl sokat tapasztaltam a szakma árnyoldalából. Most nagyon boldog vagyok a családommal és már csak hobbi szinten foglalkozom a zenéléssel, amennyiben felkérnek rendezvényekre. Mivel most a kisfiammal vagyok itthon, egyelőre nem dolgozom, mindemellett pedig tervezzük a család további bővítését" – mondta a Velvetnek Kósa. 

Akikről se kép, se hang: 

Pál Tamás egy albumot adott ki még 2005-ben, azóta pedig jó nagy a csend körülötte. Róla annyit sikerült megtudni, hogy közreműködött a Desperado A csillagokban járunk járunk című 2007-es maxialbumán és DJ Váczy Indulj már! című számában is. Pflum Orsolyáról legutóbb 2010-ben hallottunk, akkor Dubajban énekelt és az itthoni gázsik tízszeresét vitte haza, és Kovács Tímea is valahol külföldön énekel épp.