Jimmy Fallon beszélgetős műsorában Lindsay Lohan több dolgot is nyilvánvalóvá tett: a lábai csúnyák, de ő maga csinos és vicces, viszont nagyon fél attól, hogy a róla szóló dokureality adásba kerül a hétvégén, mert még ő sem tudja, milyen.

Lindsay Lohan elment Jimmy Fallon beszélgetős műsorába, hogy új tévéműsorát népszerűsítse. Jó drága ruhákban érkezett, amit utólag talán megbánt, mert pár perc beszélgetés után a műsorvezetővel vízicsatával kombinált kártyajátékba merültek: akinek nagyobb lapja volt,az leönthette a másikat egy nagy pohár vízzel. Eközben laza volt és vicces, amire remélhetőleg természetesen jön belőle – az új, most vasárnap debütáló tévéműsora (dokureality) miatt komoly szüksége van rá –, és ami elég szórakoztató arckifejezésekre késztette. Alábbi galériánkban például ilyen pillanatokat láthat, de azt is megnézheti, hogy milyen rossz a keringés a lábában, mert sajnos a ruhája miatt ez is látszott.

Az adásban több dolog kiderült: egyrészt, hogy a realityjét akkor forgatták, amikor véget ért az elvonója, másrészt, hogy ennek nem annyira örül, mert nem a legjobb oldalát mutatja meg. „Az első két hónapot vették fel, amikor visszajöttem New Yorkba a kezelésről, és elég spirituális voltam” – közölte, ami alapján minimum coelhói bölcsességekre számítunk. A munka viszont jól jött neki, mert Oprah Winfrey-vel, a legbefolyásosabb amerikai női médiaszereplővel dolgozott együtt („csodálatos tanácsokat ad, olyan emberré vált az életemben, akit muszáj meghallgatnom, akitől tanulhatok”), ami jó ajánlólevél volt további szerepekhez, például az Inconceivable című thrillerhez – írja a Daily Mail.

A munka már csak azért sem lehetett könnyű, mert Lohan nyolc Los Angelesben töltött év után költözött vissza szülővárosába, ami szerinte is elég kaotikusan zajlott. Hogy ez pontosan hogyan fog kinézni, még ő maga sem tudja – a Hollywood Reporter szerint még nem látta a kész anyagot.