Hárman is nagyon befutottak az 1997-ben indult zenetévé műsorvezetői közül, de a többiek is megkapták az esélyt nagyobb csatornáknál. Megálló Balázs az ország legnépszerűbb rádiósa lett, Izé Philip az MTVA-nál szakért, de még Megawatt Olivérnek is jutott egy valóságshow.

Sebestyén Balázs

A Z+ környékéről valószínűleg a mostanra már a teljes nevét is bátran használó Sebestyén futotta be a legnagyobb karriert. Nem is nagyon kell bemutatni, először volt egy saját délutáni beszélgetős műsora az RTL Klubon, de megkapta a Kész Átverést is, mostanra pedig egyeduralkodója lett a Class FM-en a reggeli műsorsávnak (bár ehhez az is kellett, hogy ne maradjon konkurencia). Az RTL Klubon gyakorlatilag minden vetélkedőt ő kap meg, és visszagondolva a kilenc adást megélt Vundersőn és Zuperszekszi sem volt akkora bukta neki, mint amekkorának az elején tűnt. Arra már nem is emlékszünk, hogy régen ő volt a Megálló nevű utcai kívánságműsor idiótája.

Rákay Philip

Rákay egészen más utat járt be, mint a kereskedelmi tévékből élő Sebestyén, de az Izé című fiatalosnak szánt beszélgetős műsortól oda jutott, hogy az MTVA egyik első embere lett. 1997 és 2002 közt tartó zenetévés karrierje után a Hír TV-hez került, ami mellett nem meglepő, hogy egy ideig Orbán Viktor csatlósaként járta az országot. Ő volt A Dal eddigi három évadának egyik zsűritagja is, próbálván minél több szépet is jót mondani a nemzetközi szintű magyar popzenéről.

Lilu

Kovalcsik Ildikónak is sikerült messzire jutnia, az RTL Klubnál vezette többek közt az X-Faktort, és a Való világ harmadik évada óta elválaszthatatlan a realityktől is. Természetesen kicsit rádiózott is, a Danubius reggeli műsorában kapott helyet, de ő narrálta a felejthetetlen Házasodna a gazdát is két évvel ezelőtt. Érdekes, hogy még mindig nem kapott olyan műsort, amiben kicsit a saját személyiségét is bemutathatja, de hát nem mindenki Sebestyén Balázs.

Zsu

Nyul Zsuzsa nagyon jó úton haladt oda, ahol jelenleg például Lilu tart, de aztán mégis inkább a civil életet választotta. Zsu a TV2-ig vitte, egy ideig úgy volt, hogy a Megasztárt is ő vezetheti, aztán a Vital TV és a Deko TV után 2010-ben lemondott a képernyőről. Az utolsó infók szerint a 2Republic BTL Agency ügyfélkapcsolati igazgatójaként dolgozik.

Olivér

Olivér sokáig minden metálos kedvence volt, ugyanis a Megawatt nevű keményzenei műsort vezette. Utána sokáig eltűnt, de a Való világ 4-ben már Alekosz legjobb cimborájaként tündökölt. Sokáig úgy tűnt, bejön neki a valóságshow, de aztán lesújtva hallottuk, hogy Amerikába emigrált házakat felújítani a tévézés helyett. Egy kis filmszerepet azért kapott külföldön.

Alex

Nagy Sándornak sikerült még a szépreményű, de túl későn indult magyar MTV-hez is átkerülnie, ahol például Kiszel Tündével is készített egy felejthetetlen riportot. A férfi számára nem jött be az igazi nagy dobás, ami valószínűleg az első Csillag születik műsorvezetői státusza lett volna, később a Viasaton láthattuk lakásfelújítós műsorban, illetve 2012-ben egy évad erejéig egy Autogram című autós magazint is kapott. Jelenleg az RTL-en futó 4 ütem című autós műsort vezeti.