Ugye emlékeznek Justin Jedlicára, a férfire, aki gyúrás helyett plasztikai műtétekkel formáztatja testét? Az a jó hírünk van, hogy az eddiginél is sokkal érdekesebb képeket mutogat magáról, és az eddigieknél is jobban utálja a fényevő, ukrán Barbilányt, Valeria Lukjanovát.

1. Térjáték

Ezen a képen azt láthatják, Justin Jedlica hogyan görbíti a teret, annak érdekében, hogy a haja még jobban nézzen ki. Komolyan. A hátsó tükörből az is látszik, hogy kevés rajta a ruha, ha visel egyáltalán. A mellette álló férfi kilétét nem részletezte, ahogy azt sem, miért van összerajzolva.

2. Szempillák és profil

Őrület, mennyire átszabatta magát ez az ember. Az óriási, csókos ajkak már önmagukban nagyon magbámulásra ingerlők, de ezek a bambis szempillák mág azt a látványt is felülmúlják. Ugye önöknek is feltűnt az ádámcsutka hiánya?

3. Régen

Így nézett ki, amikor még csak egy orrplasztikája volt. Megismerné? Mi biztosan nem. Itt tizenkilenc éves, és az a nagyon érdekes, hogy akkor is egészen szoborszerű volt a teste, amikor még nem szabatta ide-oda.

4. Anyu meg én

Ön szerint mennyire hasonlít az édesanyjára? Kezdünk arra gyanakodni, hogy igazából rá akar hasonlítani, nem is Ken babára. Mintha anyunak is jutott volna már plasztika.

5. Gyűlölet

Ez az ember még mindig annyira utálja Valeria Lukjanovát (akivel amúgy közös a heppjük, hiszen mindketten a tökéletes test kialakításán fáradoznak), hogy az instagramjára rendszeresen töltöget fel képeket, amelyekkel az ukrán lányt próbálja kifigurázni. Ez is egy ilyen.

6. Ízlése izgalmas

Ez a divatnak egy olyan megjelenése, amelyet még nem értünk teljesen. De a brazil színekhez jól passzol a papucs, amely, úgy látjuk, nagyon trendi lesz idén nyáron.

7. SZEMEK

Ehhez felesleges kommentárt fűzni. Biztos valami beöltözős buli volt.