Hazudnánk, ha azt mondanánk, meglepő Tóth Gabi és Markó Róbert szakítása. Az igazság az, hogy egyáltalán nem csoda, hogy a karrierjében sikeres, valószerűtlenül hosszú lábakkal rendelkező énekesnő sorra kudarcot vall a magánéletében. Felsoroljuk, miért.

Képtelen egyeztetni a munkáját a magánéletével 

Tóth Gabi nem profi. Ha az lenne, képes lenne a munkáját egyeztetni a magánéletével, ahogyan ezt sok más befutott énekes is megteszi, ám ez neki nem sikerül. 2013-ban Rasztovits Dáviddal is azért mentek szét, mert nem volt elég közös idejük, most pedig Markó Róberttal is a nagy mennyiségű munkára hivatkozva jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Nekik amúgy már a kapcsolatuk elején se jutott túl sok idejük egymásra, mivel Tóth az X-faktorra koncentrált a Szombat esti láz után, Markó pedig Olaszországban oktatott. Csúnya dolog előhozakodni ezzel, de mi megmondtuk jó előre

Nagyon hamar beleugrik a kapcsolatba

Másik nem elhanyagolható tény, hogy az énekesnő gyorsan lesz szerelmes, ezer fokon képes égni, és mindegyik kapcsolatában úgy érzi, megtalálta a lelki társát. Tóth Gabinak így elég sok lelki társa akadt az elmúlt időszakokban, Groovehouse Judy exférjéhez azon nyomban hozzá is akart menni feleségül, Rasztovits Dáviddal pedig hamar összeköltöztek. Amilyen gyorsan fellángol viszont a szerelem, olyan gyorsan el is múlik, az énekesnő egyik pillanatban még nagy érzelmekről beszél, másik pillanatban pedig kihűlt kapcsolatról

Túl pörgős, érzelmileg hullámzik 

Tóth Gabi nyugalmi állapotban is zizeg, látványosan hiperaktív. Vérmérséklete heves, bizonyos helyzeteket szélsőséges érzelmekkel képes csak lereagálni, konrétan hisztis. Fekete Balázzsal állítólag rengeteget veszekedtek a szakítás kimondása előtt, ráadásul Tóth Gabi nyilvános helyen is képes volt pörölni. A hírek szerint az Anti Fitness Club zenekar dobosa azért szakított az énekesnővel, mert elege lett annak kirohanásaiból, a Blikk pedig azt írta, Rasztovits Dáviddal is voltak bőven balhéi és féltékenységi jelenetei. 

Ugyanazokat a köröket futja

Az érzelmileg instabil celebnő mindezek ellenére kivétel nélkül nyugodt, kiegyensúlyozott, csendes férfiakkal próbálkozik, akikbe nagyon hamar belezúg, és úgy érzi, végre megtalálta az igazi nagy őt, akik mellett aztán nem tudja a munkáját egyeztetni a magánéletével, és elkezdődnek a nagy veszekedések, aminek ugyanolyan béna szakítás lesz a vége. 

Sose tanul semmiből 

A legnagyobb bibi viszont mégis az, hogy bár mindig ugyanazokat a köröket futja, nem tanul a hibáiból, sőt. Tóth Gabi mintha kicsit büszke is lenne arra, hogy képtelen kordában tartani az érzelmeit. Ettől válik igazán menthetetlen magánéleti analfabétává. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!