Biztos, hogy van egy csomó olyan film, amit valószínűleg már többször is látott, de sokáig észre sem vette, hogy pár jelentéktelen mellékszerepet olyanok alakítanak, akik azóta már talán híresebbek, mint a film akkori főszereplői. Tudta például hogy a Ewan McGregor főszereplésével készült Nagy hal című filmben játszott Miley Cyrus is? Vagy hogy Steve Buscemi is szerepelt a Ponyvaregényben?

Jimmy Fallon - Majdnem híres

Látta már a Majdnem híres című filmet? Azt, amiben az egyik tizenéves grupit Kate Hudson alakítja, az egyik bandatagot pedig Jason Lee? Na ebben a filmben alakít menedzsert az a Jimmy Fallon, aki pár hete megkapta a Late Night Show-t, és aki a műsorában már összerúzsozta Drew Barrymore arcát, illetve vizet öntött Lohanre.

Miley Cyrus - Nagy hal

Igen, volt idő, mikor Miley Cyrus nem egy seggrázó ribanc volt, és nem is idegesítő Hannah Montana, hanem csak egy kislány, aki egy viszonylag jelentéktelen mellékszerepet kapott egy olyan filmben, amiben Ewan McGregor volt a főszereplő. Cyrus 11 évvel ezelőtt, alig tíz évesen játszott el egy Ruthie nevű kislányt.

Steve Buscemi - Ponyvaregény

Biztos baromi sokszor látta már a Ponyvaregényt, és kívűlről tudja már az összes jelenetet. De az feltűnt már, hogy az étteremnben az a fehérbe öltözött, csokornyakkendős, szemüveges pincér nem más, mint Steve Buscemi?

Jack Black - X-akták

A leginkább vígjátékokban szereplő Jack Black színészi karrierjét tévésorozatok mellékszereplőiként kezdte, és a Miért éppen Alaszka mellett még az X-akták egy részében is feltűnt 1995-ben

Ron Jeremy - Szellemirtók

A hetvenes évek vége óta a pornóiparban dolgozó köze sem szép külsejű, de legalább nagy méretekkel megáldott Ron Jeremy nem csak pornófilmekben szerepelt. A már akkor is hosszúhajú, bajszos férfi az 1984-es Szellemirtók című film egyik jelenetében is feltűnik csadálkozó statisztaként.

Elijah Wood - Vissza a jövőbe 2.

Mielőtt még ő lett volna Gyűrűk Ura Frodója, Elijah Wood 1989-ben, nyolcévesen szerepet kapott a Vissza a jövőbe trilógia második részében, amiben egy zöld sapkás, videójátékkal játszó kisfiút alakított.

Jeff Goldblum - Annie Hall

Az 1977-es Annie Hall-ban nem csak Woody Allen, Diane Keaton és Christopher Walken voltak az egydüli híresemberek, egy pár másodpercre ugyanis feltűnik benne Jeff Goldblum is, akkor már tíz, hasonlóan jelentéktelen filmbeli és sorozatbeli mellékszerepen volt túl.

Hugh Laurie - Jóbarátok

Amikor a Jóbarátokat forgatták, Hugh Laurie-t maximum csak Angliában ismerték, a színész ugyanis csak a Doktor House című sorozattal lett világszerte ismert. Laurie a sorozat egyik 1998-as részében egy repülőn utazó, kissé undok figurát alakított.

Seth Rogen - Donnie Darko

Bizonyára látta már a Donnie Darko című filmet, amiben a kimondhatatlan nevű Jake Gyllenhall játssza a főszerepet, de azt valószínűleg nem sokan vették észre, hogy pár jelenet erejéig feltűnik benne az a Seth Rogen is, aki nemrég James Francóval bohóckodott egy motoron.