Mivel Palvin Barbara idén is volt olyan jó, és szóbaállt velünk a Glamour-gálán, ki is használtuk a lehetőséget, hogy újabb nagyon fontos adatokat tudjunk meg a húszéves modellről. Meztelenül alszik, és szereti a Mekit.

Mit keres egy férfiban?

„A jó humorérzék a legfontosabb. Ne a romantikus bókolás menjen a szememről és a holdfényről. Az első barátom azt mondta nekem, hogy olyan szép vagyok, mint egy új traktor. Nekem ezek bejönnek.”

Kivel hozzák össze az újságok legközelebb?

„Azzal, akivel legközelebb lefényképezkedek. Orlando Bloom jó lenne, de bárki jöhet. Tudom, hogy mi történik körülöttem valójában, és a szeretteim is tudják.”

Burger King vagy McDonald's?

„Meki. A sajtburgert szeretem a legjobban, de jöhet a Big Mac is.”

Miben alszik?

„Meztelenül!”

Mi a kedvenc filmje?

„Valószínűleg a Moulin Rouge.”

Mi volt élete koncertje?

„A Killerst láttam Londonban, még amikor együtt voltam a barátommal.”

Mikor rúgott be életében először?

„15 évesen a nővérem születésnapján. Utána másfél évig nem ittam. Akkor tequiláztam, megittam a nővérem barátnője italait is sunyiban. Nem lett szép.”

Nagy buli vagy csendes kocsmázás?

„A csendes kocsmázások alatt jobban tudunk beszélgetni, de néha egy nagy buli is jöjjön. Például fesztiválok, a Balaton Sound a kedvencem.”

Twerkelt már?

„Persze, hogyne. Igazából szégyen, ha csinálom, akkor kifigurázok vele valakit. Akik rúdtáncoltak, azoknak jól áll, de az, hogy13-14 éves fiatalok erről készítenek és próbálnak szexik lenni, az gáz. 13 évesen még nem vagy kifejlett nő, ahhoz legyen valaki 18, és akkor is csak viccből csinálja.”

Mi a kedvenc országa?

„Ha Magyarország nem ér, akkor Japán. Ott kezdtem a modellkedést, és szép emlékeim vannak onnan.”

Hol látja magát 10 év múlva?

„Remélem, lesz már családom és két kis kópém. Egy fiút és egy lányt akarok. A lány Panka lesz, az olyan szépen hangzik.”