A bezártság gyakran nagy állatságokat képes kihozni az emberből szerelmi élet terén is, úgyhogy már azon se lehet csodálkozni, hogy hajdúsági Krisztián wannabe szupermodell bugyijában matathat egy ideje. Arra sem számított senki, hogy a szűznek tűnő Simon és a prostimúltú Charlotte összegabalyodik, de a korábbi szériákban is voltak érdekes párosítások. Összeszedtük őket, ön pedig döntse el, kik a legfurábbak! Kinga és Attila vagy Veronika és Péter kapcsolatán akadt ki a legjobban?

Charlotte és Simon

A Való világ hatodik szériájának egyik legfurább szerelmespárja minden kétséget kizáróan Charlotte és Simon. Ki gondolta volna, hogy az eddig minimum 500 pasival kavaró, prostimúlttal is rendelkező férfifaló pont egy olyat szúr ki magának, akiből egy nőt se néznénk ki? Pedig így történt, sőt, ezek ketten nemcsak szexeltek, hanem állítólag annyira komoly érzelmeket táplálnak egymás iránt, hogy már az eljegyzést is megejtették. Mondjuk úgy könnyű, hogy már nincsenek összezárva a nap 24 órájában. 

Iza és Krisztián

A 2014-es széria másik meglepő párosa Iza és Krisztián. A villa jónője és a hajdúsági parasztgyerek ugyan hosszú huzavona után, de összejöttek, igaz, egyből szét is mentek, hogy aztán megint egymásba gabalyodhassanak. Csak szólunk, hogy olvasóink elsöprő többsége semmi esélyt nem látott arra, hogy Krisztián valaha is bejut a wannabe szupermodell bugyijába, nem véletlenül. Maga Iza is bevallotta, hogy a való életben soha nem jönne össze olyan egyszerű gyerekkel, mint amilyennek Krisztiánt tarja. 

Kinga és Attila

Iza és Krisztián kapcsolatához volt hasonló kicsit az ötödik évad szerelmespárja, Kinga és Attila. Kinga viszonylag jó nőnek tartotta magát, Attila meg hát olyan, amilyen, senki sem a szépségéért szavazott rá annak idején. Kingának ciki is volt színt vallani, főleg, hogy a páros folyamatosan civakodott egymással a villa falain belül. A műsor után aztán több mint egy évig voltak együtt, javarészt titokban, Kinga ugyanis valami miatt még a későbbiekben sem akarta világgá kürtölni érzéseit. 

Nóri és Leslie

Volt a VV első évadában egy nagyon cuki lány, Nóri. Annak idején mindenki kiakadt azon, hogy ez a mosolygós villalakó a piperkőc táncossal, Leslie-vel jött össze. A műsort követően minden bizonnyal Nóri is kiakadt, amikor szakításuk után nem sokkal megtudta, hogy a chippendale fiú magányos hölgyeknek vacsorakíséretet és egyéb szolgáltatásokat ígér az interneten

Veronika és Péter

Érdekes párosítás volt Veronika és Péter is: a kacsaszájú szilikontündér Cristofellel is kavart, de abban még nem is volt semmi fura, hiszen értelmi képességeik azonos szinteken mozogtak. Knízner Péter viszont köztudottan szociológus végzettségű, úgyhogy a többség csak kamillázott, amikor gerincre vágta Veronikát. Aki viszont ismerte Péter előéletét, már nem csodálkozott a kattanásán, hiszen az exvillalakó felesége a Bajkeverőkből ismert Viva, aki korábban pornószínésznő volt, és aki megszólalásig hasonlít Veronikára.