Celebéknél eléggé alapvető, hogyha van egy luxuslakás, abban van egy tágas fürdőkád, amiben le kell fotóztatniuk magukat meztelenül. Apropó mindig van, hol egy közös kutyás enyelgés, hol egy művészi fotósorozat, hol az, hogy lehányták az embert.

Munka után nincs is jobb dolog (pláne télen), mint belevetni magunkat egy kád forró vízbe, és lamentálni az élet nagy dolgain vagy a kvantumelméleten. A legmagamutogatóbb celebek is szeretik ezt csinálni, már ha a kvantumrészt leszámítjuk. Miley Cyrustól Lady Gagán át Mariah Carey-ig többen pakoltak már fel valamely közösségi oldalukra kádban heverős vagy legalább fürdőszobai fotót.

A képek apropója és alapmotívuma változó, de a bohóckodás mindegyiken tetten érhető. Miley Cyrus szokás szerint zuhany előtt nyelvet ölt a világra, Rihanna a habos fürdőszivaccsal enyeleg, Kelly Osbourne a habba bújik ijedten, Kesha igyekszik drogos fejet vágni, Mariah Carey a kutyájával hülyül, Hilaria Baldwin akrobatikázik, de még a magyar modell, Mészáros Dóra is cenzúrázza a melleit a fürdőben. Persze a legjobb sztori a képen látható Lady Gagáé, akit egy performansz keretében lerókáztak, aztán gyorsan lefürdött. Ezt persze képpel kellett igazolni.

January Jones pedig nemrégiben az új Violet Grey című online magazinnak pózolt egy fürdőkádban, mindezt azzal indokolva, hogy szereti a kockázatot, és „fontos, hogy valamilyen érzelmet váltsunk ki az emberekből, legyenek ezek negatív vagy pozitív érzések". Sikerült.

Iggy Azalea a GQ márciusi számában feküdt be pucéran egy átlátszó oldalfalú kádba, miközben Nick Young talpig ruhában áll mellette, és lenyúl csöcsörészni. Az meg egy külön kérdés, elfogadnánk-e egy ilyen kádat otthonra.