Most, hogy Jude Law Magyarországon forgat, és akár naponta is láthatja az, aki képes a Gresham-palota előtt ácsorogni, megszavazhatja, hogy az ő segge néz-e ki a legjobban meztelenül, vagy sem. Nyolc színész csupasz hátsóját nézheti most meg, a végén pedig eldöntheti, hogy melyikük fenekét nézné akár élete végéig is.

Jude Law

A most épp Budapesten forgató Jude Law a Dom Hemingway című filmben mutatta meg kissé mackós testés és meztelen seggét. Ha önnek ez a férfisegg a kedvence, szavazzon rá, vagy ólálkodjon a budapesti Gresham-palota közelében, hátha rá tud markolni, a színész ugyanis egséz áprilisban ott fog lakni.

Bradley Cooper

Bradley Coopert nem véletlenül választotta meg évekkel ezelőtt a People magazin a legszexibb pasinak – szinte biztos, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy megmutatta hátsóját a Bending All the Rules című filmben. Ha tetszett, szavazzon rá!

Channing Tatum

Bradley Cooperhez haosnlóan Channing Tatum is volt már a legszexibb a People szerint, amit ő tényleg csak a fenekének köszönhet, mert bármennyire is imádjuk őt, az azért nyilvánvaló, hogy Tatum krumpliarca nem a legvonzóbb dolog a világon. De a Fogadom című filmben megvillantott feneke az tényleg elég jó. Ha ön szerint is, akkor nyomjon a neve mellé szavazatot!

Tom Hardy

Tom Hardy már akkor megmutatta nekünk a csupasz fenekét, mikor azt se tudtuk, hogy kicsoda ő, de a gyönyörű szája miatt már akkor egy életre megjegyeztük a nevét. Hardy Az elit alakulat című HBO sorozatban villantott feneket egy szexjelenet során. Csodás képsorokat láthat, ha a fenti videóra kattint.

Christian Bale

Christian Bale-t szinte minden szituációban imádjuk, de a legjobban talán akkor, ha nem visel semmit. Az Oscar-díjas színész 2000-ben, az Amerikai pszichóban mutatta meg többször is meztelen seggét – ha ö szerint is jól tette ezt, szavazzon rá!

Jason Momoa

Az új évadot indító Trónok harcában többeket is láttunk már meztelenül, de a legjobb férfisegg biztos hogy Jason Momoához tartozik. Ha ön is így gondolja, és nem érdekli a több színész feneke, szavazzon rá! (A fenti videót pedig lenémítva nézze meg)

Zac Efron

A 26 éves színész legújabb gagyi vígjátékában, az elképesztően béna magyar címet kapó Csajkeverőkben mutatja meg nekünk, milyen az, amikor egy férfi meztelenül fekszik fel egy vécécsészére, hogy így pisiljen bele. Nem vicces. És nem is szexi. Persze ha önnek ez jön be, szavazzon rá.

Brad pitt

Bizony, az ötvenéves korára cipófejűvé változott Brad Pitt is nézett ki néha jól, például a Trója című filmben, amiben nem csak az eszméletlenül kigyúrt testét, de a nagyon keménynek tűnő kerek fenekét is megcsodálhattuk egy pillanatra. Ha ön szerint Angelina Jolie jól választott, válassza ön is Bard Pittet!

Melyik színész segge a legjobb csupaszon?