A CGI és a dublőrök a mozik ellenségei: manapság már lazán lehet úgy is meztelen jeleneteket forgatni a legnagyobb celebekkel, hogy azok végig ruhában maradnak. Íme az öt legnagyobb átverés.

Scarlett Johansson (A felszín alatt)

Scarlett Johanssont eddig ugye csak véletlenül láthattuk meztelenül, de sokan vártak a nagy napra, hogy filmes körülmények között is ledobja ruháit a színésznő. Ez elvileg megtörtént a hamarosan nálunk is látható A felszín alattban, de nem a remélt formában: Johanssonnak csak a meztelen sziluettje látszik, ami miatt lazán lehet akár CGI, akár egy teljesen másik nő is.

Angelina Jolie (Beowulf)

Bár Angelina Jolie-nak igazán nem ciki a meztelenkedés, hiszen a filmtörténelem egyik legjobban sikerült dugása is a nevéhez fűződik az Életeken átból, a Beowulfban azért ő sem vállalt már be mindent. Itt bevallottan CGI-vel oldották meg az ügyet.

Jessica Alba (Machete)

A Machete Sartanájaként sokakat megvezetett Alba, de sajnos gyorsan kiderült a valóság: a színésznő elmondása szerint soha a büdös életben nem vetkőzik le teljesen a kamerák előtt, és ezt még akkor sem tette meg, amikor elvileg meztelen volt. Természetesen itt is az örök ellenség, a CGI a ludas, valójában feszülős fehérnemű volt rajta a zuhanyzós jelenet alatt.

Mila Kunis (Barátság extrákkal)

Bár némi mellszélt láthattunk tőle 2011-ben a Justin Timberlake-kel közös Barátság extrákkalban, sajnos a filmben feltűnő meztelen segg valójában nem Mila Kunisé, hanem egy dublőré. A döntését azzal indokolta, hogy nem kaphatunk meg mindent, amit akarunk, tehát volt egy kis mell, a többiről ne is álmodozzunk.

Natalie Portman (Király!)

Portman még azt sem vállalta be a 2011-es Királyban, hogy az alig takaró fürdőruhás jelenetét felvegye. “Szeretnék valakit erre a részre, aki nem én vagyok” – adta ki az utasítást Portman, és már szereztek is neki egy seggdublőrt. Mondjuk jót találtak, szóval akkora tragédia nem történt.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!