Lindsay Lohan a saját valóságshowjában egy életvezetési tanácsadónak ismerte el, hogy szeret a pohárhoz nyúlni. A life coach elvileg segítene neki talpra állni, megbeszéléseket, üzleti utat szervezett Lohannek Los Angelesbe, majd Lindsay Lohan elment egyedül, kamerák nélkül, és bulizott Los Angelesben a munka helyett. A Jezebel máris temeti a színésznőt.

Az amerikai bulvárlapok napok óta arról cikkeznek, hogy most akkor Lindsay Lohan ismét iszik-e vagy sem. Lindsay Lohan az életéről készült realityben ismerte el, hogy nem veti meg a bort, pedig alkohol- és drogproblémái miatt ki-be járkál a rehabról. Az életéről készülő valóságshowban life coach segítette volna a talpraállásban, azonban Lindsay Lohan hiába ígérte meg, hogy őszinte lesz a mentorával, és összeszedi magát, eltűnt egy teljes hétre Los Angelesben bulizni, pedig az egy üzleti út lett volna, amit a mentora szervezett. A színésznő kamerák nélkül élvezte egyhetes szabadságát, ahelyett, hogy a Sonyval és más produkciós cégekkel tárgyalt volna a karrierjéről. Amiatt, hogy a szerződését megszegve kamerák nélkül élvezte a Los Angeles-i életet, feltehetően kirúgják a reality-ből, amit az Own csatornán lehet követni. Kivéve, ha ezt előre megtervezték, és ezzel a balhéval szeretnének minél nagyobb hírverést.

A Jezebel már temeti Lohant, a lap szerint Lindsay Lohan odáig süllyedt, hogy amikor Los Angelesből megérkeztek a bútorai, holmijai a New York-i lakásába, ő a hálószobájában aludt azzal a modellfiúcskával, akit előző éjjel szedett össze. Szegény asszisztensének és az életvezetési tanácsadónak kellett pakolgatniuk a lakásban – a kérdés az, hogy akkor minek van az asszisztens, ha nehezére esik a művésznő életét rendezgetni. A költöztetéssel nem volt elégedett a délután ébredező Lindsay Lohan, mivel nem akart mindent, amit leraktak a lakásába. Végül elszállíttatta a nem kívánt cuccokat a költöztetőkkel, visszaküldött pár bútort és holmit Los Angelesbe, csak hogy ne legyen annyira egyszerű a költöztetés. A Jezebel kommentelői is temetik Lindsay Lohant, van, aki azt írja, a színésznő azért félelmetes az alábbi videóban, mert már előre látni, hogy hajléktalanként végzi. Van, aki szerint Lohannek el kellene tűnnie legalább két-három évre, hogy talpraálljon, és visszatérjen. 

A 27 éves Lindsay Lohan alapvetően nem él máshogyan, mint bármelyik 27 éves, bulizni szerető fiatal, de pont annyival nyomja keményebben, mint amennyire egy hollywoodi dívának azt lehet. Britney Spears is kimaxolta az életet, Paris Hiltont se kellett félteni, és a húszas éveik elején járó hollywoodi celebek, Miley Cyrus, Justin Bieber és Selena Gomez is körülbelül hasonlóan élvezik a szórakozást. 

Ennek ellenére Lindsay Lohan mindig megkapja, hogy drogos, alkoholista, hogy vége a karrierjének, és ha így folytatja, akkor bizony könnyen lecsúszhat, egy szerepet sem fog kapni. Tény, hogy Lindsay Lohan az alábbi videóban megígéri az életvezetési tanácsadójának, hogy őszinte lesz, és tényleg azon lesz, hogy helyretegye az életét. De ha ez Berki Krisztián lenne, vagy Baukó Éva, mennyire venné bárki is komolyan?

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!