Nagyon úgy néz ki, Kapócs Zsóka titokban összeházasodott Orbán Viktor tanácsadójával, Habony Árpáddal. Most összeszedtük, milyen férfiakon keresztül vezetett az út az örök boldogságig.

Ganxsta Zolee

Kapócs Zsóka közepesen ismert emberként került be 2004-ben a Big Brother celebekkel elkészített változatába, ahol nagyon egymásra találtak a kamugengszter Ganxsta Zolee-val. Bár a férfi állítólag teljesen belebolondult Miss World Hungary 2001-be, Kapócs nem vette igazán komolyan a közeledését. Cserébe már ebben az évben nagyot lépett, és jelentkezett a Színművészetire.

Kamarás Iván

A Színművészetin mindig jól jön, ha egy nőnek van egy igazi színész pasija. Persze nem állítjuk, hogy csupán az érdek állt 2005-ben indult kapcsolatuk hátterében, hiszen legalább négy évig tartott a nagy szerelem, amiben pár szüneteltetés jelentette a legnagyobb drámát. Bár egy ideig úgy tűnt, ebből majd házasság lesz, Kapócs egyszer csak megunta a dolgokat, és dobta Kamarást.

Berki Krisztián

Ha valaki ötnél többször került már címlapokra Magyarországon, akkor az jó eséllyel járt egy ideig Berki Krisztiánnal is. Az akkor még csak egyszerűen egykori Fradi-vezérként emlegetett, mára realityhőssé vált férfi ráadásul már majdnem feleségül vette Oszter Alexandrát, amikor megjelent az életében Kapócs Zsóka. A kapcsolatuk annyira vad volt, hogy majdnem Kapócs házasodott össze Berkivel azon a helyen, ahol Oszter vált volna eredetileg boldog feleséggé. Aztán ennek három hónap múlva vége is lett, Kapócs kidobta a férfit, akivel korábban egybe akart kelni.

Krisán László

Kapócs parádésan rálépett az üzletember vonalra, 2011-ben a Demján Sándor jobbkezeként is emlegetett Krisán Lászlóval hozták hírbe. A kapcsolat valószínűleg létezett, de nem teregették ki a mély titkaikat, ezért konkrétan azt sem tudni, mikor, és mi miatt lett vége. Már ha egyáltalán létezett a kapcsolat.

Habony Árpád

Kapócs maradt az üzletembereknél, de Habony Árpáddal úgy tűnik, már nem nyúlt mellé: Orbán Viktor fura problémakezelési módszereket alkalmazó tanácsadójával állítólag teljes titokban már össze is házasodtak. Sok részletet erről sem tudni, hiszen Habony nem szeret túlzottan szerepelni, de 2012-ben rövid időre szétmentek, hogy aztán úgy két hét múlva kibéküljenek.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!