Scarlett Johansson az amerikai Glamour májusi számában beszél arról, hogy imádja a vőlegényével felfedezni a párizsi kiállításokat, galériákat, és imádja, ha vasárnap egész nap az ágyban lehet.

„Azt hiszem, jobb partnerré tesz az, ha valaki képes együtt dolgozni valakivel, és a kapcsolatban lenni a nem romantikus pillanatokban is. Sokkal türelmesebb vagyok magammal. Türelmesebb vagyok a partneremmel. Azt hiszem, ez talán együtt jár a korral" – mondta Scarlett Johansson az amerikai Glamour májusi számának arra a kérdésre, mennyivel másabb a mostani kapcsolata és énje ahhoz képest, mint amikor amikor Ryan Reynolds felesége volt. Az egész világ által tökéletesnek kikiáltott Scarlett Johansson azt is elmondta, hogy 30 évesen sokkal jobban ismeri magát, tudja, mit akar egy párkapcsolattól, hogy mire van szüksége egy párkapcsolatban. 

Scarlett Johansson a francia újságírótól, Romain Dauriactól várja első gyermekét, tavaly szeptemberben eljegyezték egymást, de az esküvő dátumát még nem tűzték ki. New York és Párizs közt ingáznak mindketten. „Romain szereti a művészeteket, galériákat látogatunk, vagy múzeumba megyünk. Ez az ő igazi szenvedélye. Szeretem ezeket felfedezni vele. Azt hiszem, az az egyik csodálatos része a párizsi életnek, ahogy az emberek eltöltik az idejüket. Szeretem érezni, hogy nincs nyomás a párizsi hétvégéken. Vasárnap a legtöbb hely zárva van Párizsban, és ez csodálatos. Sokkal kényelmesebb eltölteni a hétvégét az ágyban" – válaszolta arra a kérdésre, hogyan telnek a hétvégéi Párizsban. Azt is elmondta a magazinnak, hogy a stílusán sokat változtatott a franciaországi élet, mert elég nagy a verseny, és mindenki azt nézi, mit vett fel a másik. Egyfajta közönsége van az utcán a nők körében, ami ott teljesen normális. 

„New York utcai stílusa gyakorlatias. A párizsi divat nem az! Itt, New Yorkban viselhetsz Nike-t. Párizsban megszívtad. Biceghetsz. Bár a párizsi barátnőim és én úgy döntöttünk, meghonosítjuk a sportos utcai stíllust, mert elegünk lett. Úgy voltam vele, hogy 'torkig vagyok azzal, hogy nem érzem a lábujjam két órányi táncolás után''!" Ezért Nike Flyknits cipőben vagy old-school Reebokban rója a párizsi utcákat az Amerika kapitány dögös hősnője, Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson akkor érzi jól magát a párkapcsolatban, ha a férfi hobbijáért rajonghat, ha vasárnap egész nap az ágyban lehet, és ha akkor is szeretik, amikor épp játszóruhában reszelgeti a körmeit otthon.