Nem képes rávenni magát az edzésre? Fél, hogy hülyén néz ki mackóban és izzadtan? Akkor nézzen meg most hét celebnőt edzés után, mackóban és izzadtan, hátha ön is kedvet kap ahhoz, hogy mackóban és izzadtan flangáljon az utcán. Ja, és döntse el, hogy melyikük néz ki még így is baromi jól! Mert a többségük még így is baromi jól néz ki!

Britney Spears

Nemrég már megírtuk, hogy Britney Spears ismét csúcsra ért, de kissé mintha meghízott volna, és bár azt eddig is tudtuk, hogy szeret slamposan kinézni, ez a melltartó nélküli edzőszett tényleg nem a legszebb látvány. Persze ha ön szerint Spears még így is szexi és csodás nő, szavazzon rá a cikk alján!

Vanessa Hudgens

Nem tudjuk, hogy ez a fotó edzés előtt, vagy edzés után készült Vanessa Hudgensről, de ha utána, akkor nagyon irigylésre méltó, hogy még a haja is tökéletesen áll, és egy apró pici izzadtságcsepp sem látszik a ruháján. Amúgy megérte edzeni, különben nem tudná ilyen jól rázni a seggét.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst korábban már beszélt arról, hogy slampos külsővel lehet a legjobban leszerelni a paparazzókat, de ebben az esetben ez úgy néz ki, nem sikerült. A színésznőt edzés után sikerült lefotózni, elég kimerült állapotában, de ha ön szerint még így is jól néz ki, szavazzon rá!

Rose McGowan

Tudjuk, hogy bármilyen képet teszünk ide, vagy bármit írunk, úgyis Rose McGowan nyeri meg a cikk alján található szavazást. Mert Rose McGowan bármit csinál, szexi. Még ebben az edzőszettben is az. Tényleg. Nézzen csak rá.

Mena Suvari

Emlékszik még a szőke csajra az Amerikai szépségből? Igen, ez itt fent Mena Suvari, edzőszettben, ahogy leveleket hoz el a postáról. Lehet, hogy mégsem Rose McGowan nyeri a szavazást?

Reese Witherspoon

Bár Reese Witherspoon a felsőtestét eltakarta egy pulcsival, azt azért megmutatta, hogy tényleg nem árt edzeni, különben nem lesz senkinek sem ilyen jó lába. Ha még mindig nem tudja levenni a szemét a színésznő lábáról, szavazzon rá!

Naomi Watts

Egyébkébnt Witherspoon nem egyedül szokott edzeni járni, általában vele tart Naomi Watts is, aki még egy agyonizzadt felsőben is jól néz ki. Ha ön is így gondolja, szavazzon rá! (Persze tudjuk, hogy úgyis Rose McGowan nyer, mert ez egy ilyen igazságtalan világ.)

Na ki néz ki jól még izzadt edzőszettben is?