Egyre több forrás beszél arról, hogy a színész és a színésznő tényleg együtt vannak, csak még nem akarják nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat. Prepon sorozatának forgatásán viszont már megy a pletyka - a nő sajtósa szerint viszont csak hivatalos elfoglaltságaik vannak együtt.

Most a Page Six írta meg,  hogy folyamatban van Katie Holmes pótlása, és Tom Cruise tényleg randevúzgat Laura Preponnal. Ami egészen biztos, hogy a tavaly novemberi első randevú óta a sorozatszínésznő (akit nálunk főleg az Azok a '70-es évek showból  lehet ismerni, vagy az Orange Is The New Black című sorozatból) alaposan átalakult, mintha éppen feldögösítenék, hogy végre a nyilvánosság elé lépjenek Cruise-sal. (Katie Holmesszal is ez történt, bár ő a válása óta még dögösebb – viszont valóban stylistok alakították ki az akkor újnak számító, Tom Cruise csaja vagyok stílusát.)

Novemberben még mindkettejük sajtósa tagadta a dolgot, Cruise-é annyit ismert el, hogy találkoznak olykor, de ezek nem randik. Most megint mindkét szóvivő tagadja a randevúzgatást – pedig a lap forrásai, illetve a Prepon forgatásán dolgozók úgy látják, komolyodik az ügy. 

Prepon, akit ebben a cikkünkben nagyjából bemutattunk már, valóban ideális nőjelölt Cruise-nak: hajadon, gyermektelen, szcientológus, nem balhés (sőt, élete a modellkedésen felül kimondottan átlagosnak tűnik), és alig tudni róla valamit, tehát semmi sincs, ami beárnyékolhatná kapcsolatukat.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!