Ha azt hiszi, hogy a hatodik x után nem lehet bombázóként kinézni, hát jó nagyot tévedett. Bizonyítékul összeszedtünk nyolc közismert magyar nőt, akik hatvan év felett is adnak magukra, aminek meg is van az eredménye. Ön pedig döntse el, melyikük néz ki a legjobban! 10 pontot adjon a legcsinosabb hatvanasnak!
A szavazásnak vége

Balázs Klári

Korda György asszonya hatvankét évesen jobban néz ki, mint valaha: az énekesnő a Nagy Duett zsűritagjaként mutatta meg, hogy hatvan év felett is lehet valaki díva. Balázs Klári látványosan odafigyel a megjelenésére, és bár az utóbbi időben sokszor hordott különböző színű parókát, nem lehet rá azt mondani, hogy nem tud méltósággal megöregedni. 

6,60

Cicciolina

Az 1951-ben született Staller Ilona Anna, vagyis Cicciolina szinte a mai napig úgy néz ki, mint huszonhét évesen, amikor az első pornófilmjét forgatta. Az expornósztár büszke is a testére, amit úszással és tornázással tart karban, és bármikor ismét levetkőzne a Playboynak

6,64

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília hetvenegy éves is elmúlt az év elején, de teljesen biztosak vagyunk abban, hogy még mindig bármikor és bárhol le tud menni spárgába. A komika mostanában ismét a Szombat esti láz zsűritagjaként látható, és nem sokat változott a Família Kft. óta. 

5,93

Gór Nagy Mária

A GNM Színitanoda igazgatónője 66 éves, és egyáltalán nem vagyunk biztosak abban, hogy korábban nem esett már túl plasztikai beavatkozáson/beavatkozásokon. Annál is inkább, mivel Gór Nagy Mária saját maga is bevallja, hogy nyitott mindenféle újdonságra, amitől fiatalabbnak tűnik, vagy egészségesebb, fittebb lesz

5,67

Kovács Kati

Gondolta volna, hogy Kovács Kati jövőre lesz hetven éves? Bizony, a hatvanas-hetvenes évek kedvenc énekesnője felett is elszálltak az évek. Kovács Katit legutóbb A Dal zsűritagjaként láthatták a nézők a képernyőn, mindemellett folyamatosan koncertezik, és a hírek szerint új lemezzel is készül. 

5,05

Pataki Ági

Magyarország legelső szupermodellje, az egykori Fabulon-arc 1951-ben született, és ma is igazi szupermodell, simán kenterben veri a harmincas korosztályt is. Pataki Ágit nem az érdekli, hogy hány ránca van, és hány évesnek néz ki, hanem az, hogy mennyire aktív résztvevője az életnek. Sokat sportol, síel, fut, tornázik, ettől néz ki ennyire remekül. 

6,65

Szűcs Judith

A hatvan éves énekesnő tíz éve kapott rá a plasztikai sebészetre, azóta rendbe hozatta a szemhéját, a mellét, és egy kis botox segítségével tuningolta fel magát a hírek szerint. Szűcs Judith büszke a testére, a fiatalos külső állítólag családi örökség, a teste meg egyenesen genetikai csoda, hiszen soha nem sportolt semmit, mégis tökéletes az alakja. 

7,81

Ungár Anikó

Valami rossz viccnek tűnik az is, hogy Ungár Anikó januárban töltötte a hatvanötöt. A bűvész-előadóművész is bőven letagadhatna a korából, ráadásul nemcsak szép, de ízlésesen is öltözködik, pedig elmondása szerint nem vásárol soha drága ruhákat magának. 

7,75