Mind tudjuk, hogy az örmény származású celebnő, Kim Kardashian NAGYON alacsony, és NAGYON nagy feneke van. Ezzel pedig nincs semmi baj, mert ő még a brutális segge ellenére is jól tud kinézni, igaz, néha viccesen is. Az viszont sokkal viccesebb, mikor Kim Kardashiant valaki magasnak és vékonynak rajzolja le. Találtunk egy óriási celebrajongót, aki kedvenceiről készít divatszkeccseket, és ezeket mind kiposztolja az instagramjára. A srác nagyon tud rajzolni, csak sajnos mégsem. Nevessen ön is!

Ha elfelejtette volna, hogy néz ki Kim Kardashian, itt egy fotó emlékeztetőül:

Alacsony, kerek, széles csípőjű, nagymellű, nagy fenekű. És bár van, akinek ez annyira nem jön be, hogy hányingere is lesz tőle, mi azért szeretnénk elmondani, hogy Kardashian igazából nem néz ki szörnyen, még a nevetségesen nagy feneke ellenére sem. Persze azért néha felvehetne előnyösebb ruhákat is.

Na de a lényeg, hogy egy rajongója jóvoltából készült róla pár rajz. Illetve nem is róla, hanem egy képzeletbeli Kardashianról. Mert ez a Kardashian magas és vékony.

Igen, ez ő akar lenni. De szerencsére Kim Kardashiannak nagyon tetszik, meg is osztott pár képet a saját instagramján.

És hát miért ne tetszene neki? Vékony és magas, amilyen mindig is akart lenni. De akkor most nézzük meg gyorsan, hogy nézett ki Kardashian ebben a ruhában IGAZÁBÓL.

De nem csak Kim Kardashianért, hanem a testvéreiért is rajong a celeb- és divatillusztrátor Jovan Rosairo, aki instagramjára posztolja szkeccseit. Az alábbi képen a három Kardashian lányt láthatja, balra Kim Kardashiant, jobbra Kourtney Kardashiant, hátul pedig Khloe Kardashiant, aki a való életben körülbelül másfél fejjel magasabb nővéreinél.

Na de térjünk vissza Kim Kardashianra. Jovan Rosario még azt is megrajzolta, milyen óriási stílusevolúciót vitt véghez Kanye West celebnő menyasszonya, akit rajongója már csak Kim Westnek hív. Ha ön tudja, hogy a két bal szélső nő ki lehet, írja meg nekünk, mert mi még nem jöttünk rá.

Jovan Rosario egyébként nem csak a Kardashian családért rajong, a királyi családot is szereti. Mármint nem Katalint és Vilmost, hanem Beyoncét és Jay-Z-t. Mert hát ugye ők a királyi család, kislányukkal, Blue Ivy-val együtt. Beyoncé bizonyára örülne, ha igazából is ilyen combja lenne, mert akkor megspórolna magának egy kis munkát, és nem kéne agyonfotosopolnia a képeit.

És a végére maradt a kedvenc képünk. Három celebnő. Kim Kardashian (állítólag), Beyoncé és... na kitalálja? A fiatal Madonna? Nem! Úristen ki ez? Hát tényleg nem látja?

Hát Rihanna!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!