A People magazin minden évben megválasztja a legszexibbeket, meg a legszebbeket, és idén is így tett, úgyhogy hamarosan kiderül, melyik az az 50 nagyon híres nő, aki idén a legszebbek közt van. Azt már tudjuk, hogy az első helyet idén Lupita Nyong'o szerezte meg, na de kik a többiek?

2014-ben Lupita Nyong'o, az első filmjéért azonnal Oscar-díjat kapó színésznő lett a legszebb a People magazin szerint. És hát tényleg nem mondhatjuk rá, hogy csúnya, de a magazin grafikusai valamiért mégis úgy érezték, rá kell mászniuk a címlapfotóra egy kis photoshoppal. Lupita Nyong'o bőre ugyanis jóval világosabb lett, mint amilyen valójában. Ez pedig azért durva, mert a színésznő az NY Daily News szerint az Essence magazinnak korábban a következőt nyilatkozta: "Mindig kigúnyoltak a sötét bőröm miatt. Az egyik imámban ezért arra kértem Istent, hogy tegyen csodát, és ébredjek fel világosabb bőrrel." Hát most sikerült.

Bár a People magazin listája még nem teljes, és a sorrendet sem tudjuk – kivéve ugye azt, hogy Lupita Nyong'o-é az első hely – pár nevet azért már elárultak online, illetve a címlapról is kiderült, hogy a színésznőn kívül még három nő biztosan az 50 legszebb közt van. Nézzük, kik ők!

Jennifer Lawrence

A 2013-as év kedvencét valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Jennfier Lawrence pár évig még biztos, hogy minden listán ott lesz. Mert ott a helye, és kész.

Julia Roberts

Julia Roberts évek óta levakarhatatlan a legszebbek, vagy legszexibbek listájáról, a színésznő ugyanis a Micsoda nő! óta mindenki szerint tökéletes. Még a brutális szemplasztikák ellenére is.

Julianna Margulies

Bár Margulies a Vészhelyzet nővérkéjeként még nem volt a legszebb, mostanra összeszedte magát, és már tényleg nem lehet bármi rosszat mondani a külsejére.

Keri Russell

Fogalma sincs róla, hogy ki az a Keri Russell? Akkor valószínűleg nem nézi a The Americans című sorozatot (sajnálhatja), és nem látta a Felicity-t sem. Russell ugyanis egy amerikai színésznő, igaz, nem a legismertebb.

Jenna Dewan-Tatum

Már a névből könnyű kitalálni, hogy a fenti képen látható nő krumpliarcú kedvencünk, Channing Tatum neje. Egyébként ő is színész, és együtt játszottak a Step up című filmben.

Mindy Kaling

Mindy Kaling itthon annyira nem ismert, pedig saját sorozata is van, és rengeteg nagyobb vígjátékben szerepelt már, illetve A hivatal című sorozatban is.

Pink

Hogy Pink mit keres ezen a listán, na azt egyáltalán nem értjük. És nem a külsejével van a gond, hanem azzal, hogy az énekesnő mostanában nincs annyira élvonalban, vagyis egy kicsit érthetetlen a jelenléte.

Amber Heard

A Scarlett Johansson és Olivia Wilde szerelemgyerekére hasonlító Amber Heard Johnny Depp menyasszonya, és ezért szinte kötelező, hogy ott legyen az 50 legszebb közt.

Gabrielle Union

Union szintén színésznő, és megint csak nem a leghíresebb, de ha látott már nagyon rossz Eddie Murphy vígjátékot, akkor valószínűleg Gabrielle Union arca is ismerős lesz.

Molly Sims

Molly Sims neve sem cseng ismerősen? Pedig ötször is szerepelt a Sports Illustrated fürdőruhás különszámában. Már inkább színésznőként ismert, és rajong a Trónok harcáért.

Stacy Keibler

Stacy Keiblernek nagyon jót tett, hogy együtt volt George Clooney-val, különben soha, de soha nem tudtuk volna meg, hogy kicsoda ő, és nagy valószínűséggel ilyen listákra se került volna fel a neve. Most első gyermekét várja.

Kerry Washington

Ha látta a Django elszabadult, akkor tudja, hogy a fenti képen látható színésznő Kerry Washington, akinek semmi köze Denzel Washingtonhoz a közös vezetéknéven kívül.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!