A páros szeretné megismételni Vilmos és Katalin híressé vált esküvői csókját, ezért nemes egyszerűséggel hozzáépíttet egy erkélyt a louveciennes-i kastélyhoz, ahol jövő hónapban egybekelnek. A beruházás költsége igazán visszafogott, hiszen alig kétszer annyiba kerül, mint a 43 millós konyak, amit Kanye rendelt a lagzira.

Kim Kardashian és Kanye West már jó ideje tudatta a világgal, hogy Versailles lesz az évszázad esküvőjének helyszíne, ám úgy tűnik a Napkirály nem volt elég felkészült annak idején, és nem építtetett minden tekintetben kielégítő kastélyt egy ilyen rendezvényhez.

Nyilván Kim és Kanye ezt is megoldja, és már építészekkel tárgyalnak egy olyan ideiglenes erkély felhúzásán, amelyen az összes jelen lévő rajongó egyszerre megcsodálhatja csodás csókjukat, amit persze egyébként is sokkal jobb lesz, mint Vilmoséké. A bővítményre a Contactmusic információi szerint 200.000 fontot, vagyis nagyjából 72 millió forintot szándékoznak költeni.

Kim életében ez már az évszázad második esküvője, az előző ugyan csúnya véget ért, ráadásul egyre valószínűbb, hogy kamu is volt, ám a nagy előkészületek során ezt még nem lehetett sejteni. A celeb akkoriban sem a gyűrűjével, sem a ruhájával kapcsolatban nem volt túl határozott, viszont már akkor Katalin és Vilmos esküvőjét akarta űberelni. Emellett arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy méregdrága esküvői ajándékokat tarháljon. Ugyan eleinte tízmillió dolláros eseményről szóltak a hírek, végül állítólag annyi szponzor jelentkezett, hogy alig került valamibe a ceremónia, amit persze valóságshowjában tévénézők milliói is végigülettek.

Ezúttal azonban az igaz szerelem ünnepére kerül sor, amire áldozni kell. Ez a mostani vőlegény áldoz is szépen, ráaádsul mindent megtesz, hogy ez ne csak a számlákon, de a külvilág számára is látható legyen. (Ha szerencsénk van, mi sem maradunk le az élményről.) „Igazi párizsi hangulatot akarnak teremteni a meghívottak számára” – nyilatkozta egy párhoz közeli forrás. „Kanye egészen különleges tűzijátékot tervez, ami felveszi a versenyt a londoni olimpia fényshowjával is.”

Ami az italokat illeti, a rapper 18.000 fontért (6,5 millió forint) rendelt egyedi készítésű pezsgőt, további 15.000 fontért (5,4 millió forint) pinot noir bort, és persze nem hiányozhat a lagzijáról a világ legdrágább itala sem, a Hennessey Beaute du Siecle konyak, aminek üvegje 120.000 fontba, vagyis 43 millió forintba kerül.

A próbavacsora helyszíne egyelőre még nem biztos, a rapper az Eiffel torony két luxuséttermének - 58 Tour Eiffel és Le Jules Verne – képviselőivel tárgyal. Kim, akit ezúttal is mostohaapja kísér majd az oltárhoz, három ruhát visel majd ez esemény alatt, köztük azt a Givenchy darabot, amit Kanye személyes felügyelete mellett terveztek.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!