A színésznő a szerepe kedvéért megvált jól megszokott szőke tincseitől. Nagy teher esett le ezzel a válláról, úgyhogy pózolt is egy jót Éder Krisztiánnak.

Mi egészen a mai napig el sem tudtuk képzelni Szabó Zsófit a szőke haja nélkül, de úgy tűnik, erről egy időre le kell mondanunk: a Jóban Rosszban színésznője sorozatbeli szerepe kedvéért kisfiúsan rövidre vágatta a haját, és ha már megtette, egy szinte smink nélküli fotósorozattal is megünnepelte ezt.

Milyen lett?

A frizurát természetesen Hajas László készítette. „Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg. Hatalmas kihívás ez a szerep, remélem, hogy sikerül átadni a nézőknek színészileg mindazt, amin a karakterem keresztülment. Egy új élet kezdődik most nekem is, és persze Bettynek” – mondta Szabó Zsófi, talán arra is utalva, hogy az életében nemrég tragikus változás is történt. A képeket nem más készítette, mint A Művész, Akit SP-nek Hívtak, Most Már Viszont Éder Krisztián, akinek természetesen nagyon tetszik ez a haj, mert igazán kiemeli Szabó igazi karakterét.

Érdekes, hogy másfél hónappal ezelőtt pont mi gyanusítottuk meg hajvágatással Szabó Zsófit, akkor viszont még épp nem volt igazunk. A szerepét elég neheten viselő színésznőről sokáig azt pletykálták, hogy otthagyja sorozatát, mivel pasija, Nagy Tamás Grande egy ideje már nem a sorozat producere, de úgy tűnik, ez a változás egyáltalán nem érinti Szabó szerepét.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!