A 35 éves férfi még az óvodai éveket is beleszámolja a munkával töltött éveibe, úgyhogy most pihenni akar. Közben építi politikai karrierjét, ami jelenleg ott tart, hogy Thürmer Gyula válaszára vár.

Végre nem csak az interneten parádézik a VV4 győztese, Nagy Alekosz, akit Hajdú Péter hívott meg magához a majd szerdán látható Frizbibe, ahol két dologról beszélt: a munkához való viszonyáról, és a Munkáspártról. Annyit megtudhattunk, hogy Alekosz dolgozni már nem akar, de fontos számára, hogy meg legyen teremtve a munkalehetőség.

„Az az igazság, hogy 30 évig dolgoztam, szeretnék egy kicsit pihenni” – kezdte mondandóját a 35 éves férfi, aki ezek szerint az óvodát is beleszámolja a munkaviszonyba. „Elfáradtam, most mint egyfajta nyugdíjas, úgy próbálok élni, most ebben örömömet lelem. Szeretnék dolgozni, alkotni és pénzt keresni. Hogy ezt mivel érem el, azt még nem tudom, nem folytam bele semmi komolyba, de vannak elképzeléseim. Keresem a lehetőségeket, és próbálok olyan emberek társaságába kerülni, akik hozzájuthatnak olyanokhoz, amik bejönnek. Abban látok fantáziát, hogy felvásárolok lakásokat és kiadom őket albérletbe” – avatta be a világot nagyszabású üzleti terveibe Alekosz, hozzátéve, hogy elég sokoldalúnak érzi magát.

Természetesen nem lehetett elmenni amellett sem, hogy pontosan melyik utat érezné helyesnek Magyarország számára, úgyhogy a Munkáspártot támogatja. „Az, hogy én nem megyek be dolgozni, lehetővé teszi, hogy hatékonyan gondolkozzak ezeken a dolgokon. Írtam is egy levelet Thürmer Gyulának, láttam is, hogy elolvasta, de még nem válaszolt. Azt írtam neki, hogy úgy érzem, hogy sokkal többre viheti a párt, ha engedi, hogy népszerűsítsem a pártot" – mondta Alekosz, aki azért nem akar egyből elnök lenni, de szerintünk minden adott hozzá, hogy a jövő nagy politikusa legyen Nagy Alekoszból.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!