Az énekesnő kínosan más formájúra alakíttatta magát új lemeze borítójára - nem diétával, hanem photoshoppal. A rajongóinak valószínűleg teljesen mindegy, hogy van-e rajta felesleg, és ők nagyon meg fognak lepődni, ha megnézik róla a valódi, utcán készült fotókat.

A napokban meglepődtünk azon, hogy Mariah Carey testét mennyire durván utómunkázták, mielőtt a fotóját rátették a Me. I Am Mariah borítójára. Akkor még simán lehetett minket mezei rosszindulattal vádolni, de most kaptunk az énekesnőről néhány friss, utómunkázás nélküli fotót, amelyen látványos a különbség a reklámcélú és a valódi megjelenése között.

Alábbi galériánkban megnézheti azt a jelenetet, amikor Carey David Letterman beszélgetős műsorának felvételére érkezett május 7-én. Ha a képeket figyelmesen tekintik át, láthatják, hogy bár nagy különbség van a jó szögekből és pózokkal készült, hízelgő, és a vaktában lőtt képek között, az albumborítóhoz egyik változatnak sincsen sok köze - leszámítva, hogy elvileg ugyanaz az ember szerepel rajtuk.

Most pedig mondja el, mit gondol. Döntésében talán befolyásolja, hogy Mariah Carey 45 éves (vagy 44, még a Wikipedia sem tudja biztosan), két gyereket szült, és nagyon szereti az édességeket, de alapvetően énekesnő, akit a hangja miatt szeretnek a rajongói.

Mit gondol?