Régen minden jobb volt. Még a vörös szőnyeg is. Régen ugyanis nem villantottak puncit híresemberek mondjuk egy filmpremieren, nem húztak zacskót a fejükre csak azért, hogy figyeljen rájuk valaki, nem smárolta le senki a saját anyját, de a seggét sem rázták az emberek. Nézze meg, kik azok a celebek, akik így gyalázták meg a vörös szőnyeget, kik azok, akiket jó lenne az ilyen eseményekről csendben kitiltani, még akkor is, ha nélkülük baromira unatkoznánk.

Miley Cyrus

Miley Cyrus néha azért képes úgy felöltözni, mint egy épeszű ember, de az esetek többségében az „inkább mindenemet megmutatom” szettre szavaz. Így tett az MTV EMA-n is, ahol egy elképesztően rövid kis ruciban jelent meg, amin Tupac és Notorious B.I.G. volt látható. Háta csupasz volt, nem sokon múlott, hogy segge alul vagy felül kivillanjon, és ehhez még képes volt felvenni egy kockás csizmát is. Ugye, milyen ízléses?

Paris Hilton

Paris Hilton viszont villantott is a vörös szőnyegen (egyébként nem is egyszer), méghozzá csupasz puncit. Igaz, ez a saját születésnapi bulijának a vörös szőnyege volt. De ha az ember képes magának egy vörös szőnyeges eseményt rendezni, akkor igazán megtisztelhetne mindenkit azzal, hogy húz magára legalább egy apró kis bugyikát.

Rihanna

Rihanna sem szereti túlzásba vinni az öltözködést, néha mellbimbót villant, néha meg simán csak bugyiban – najó, body-ban – libben végig a vörös szőnyegen. Mert ő ugye megteheti. Hisz ő Rihanna. Aki a saját klipjében is mindent megmutat magából, és még egy hivatásos prosti is elszégyelli magát egy-egy videóklipjét látva.

Courtney Stodden

Courtney Stodden nem csupán a külseje miatt nem illik szinte semmilyen vörös szőnyeges eseményre, de azért sem, mert Courtney Stodden a legtökéletesebb példája a csinált celebeknek. Courtney Stodden híres, mert csak. Mert akkorák a mellei, mint egy-egy fitness labda.

Shia LaBeouf

Shia LeBeoufról egy ideje már tudjuk, hogy megőrült, valószínűleg azért, mert túl kevesen figyeltek rá. Pont ezért próbálta meg felhívni magára a figyelmet a legutóbbi Berlinálén, amelynek vörös szőnyegén egy papírzacskót húzott a fejére, amire az volt írva: I am not famous anymore – azaz, többé már nem vagyok híres. Ez amúgy annyira eredeti húzás volt tőle, hogy korábban már szintén eljátszotta ezt, igaz, akkor üzenet nélkül.

Lena Dunham

A Csajok című sorozat magamutogató főszereplője sem bírta ki, hogy a 2013-as Emmy díjátadó ne róla szóljon, ezért a vörös szőnyegre érkezve gyorsan szájoncsókolta a saját anyját, Laurie Simmonst. Szerintünk nem kellett volna.

Lady Gaga

Utolsó versenyzőnket pedig talán nem is kell magyarázni, Lady Gaga tényleg szeret túlzásokba esni. De az talán minden eddigi húzásánál durvább volt, mikor az American Music awards vörös szőnyegére férfiakon lovagolt be.