A vörös hajat tudni kell viselni, csak úgy válhat tőle egy nő igazán szexissé. Összegyűjtöttük azokat a celebeket, akik kipróbálták ezt a hajszínt, sokan közülük nem is váltottak át másra. Szavazza meg, kinek áll a legjobban! 10 pontot adjon kedvencének!
A szavazásnak vége

Antal Tímea

Szolid barna hajjal jelentkezett a 2012-es X-Faktorba Antal Tímea, akit aztán a műsor ideje alatt szexi vörös csajjá változtattak. Az énekesnőnek úgy tűnik, bejött ez a szín, bár az árnyalatokat szereti változtatni, vörös maradt a tehetségkutató után is. 

7,04

Balázs Klári

Évtizedekig a vörös haj mellett voksolt Balázs Klári is, aztán az énekesnő gondolt egyet és kiszőkült. „Az egykori Liptai Claudia Show változtatott meg mindent” – magyarázta a Story magazinnak Balázs Klári. „Claudia a férjem egykori kedvesével beszélgetett az adásban. A Kanadában élő hölgy nem tett lakatot a szájára: nem pusztán Gyurival való kapcsolatáról beszélt, de nekem is jól odamondogatott. Engem soha nem érdekelt, hogy mi történt a házasságunk előtt, majdnem harminc együtt töltött év után méltóságon alulinak tartottam volna vitába szállni. Ugyanakkor annyira megdöbbentett ez az egész, hogy csak azt érzékeltem: két vörös hajú nő rólam beszélget – és ennyi elég is volt ahhoz, hogy felhívjam a fodrászomat, és bejelentkezzek hozzá másnap reggel egy hajfestésre.”

3,83

Csobot Adél

Egy másik X-faktoros, Csobot Adél is több vörös árnyalatot kipróbált, köztük volt egy rezes vörös is. „Nem kellett annyira rászánni magam, saját döntésem volt: szerettem volna valami szokatlant” – mesélt annak idején a változásról. 

5,95

Détár Enikő

A színésznő eredeti hajszíne sötétbarna, ám több mint tíz éve megunta és befestette vörösre. Nemrégiben azonban ismét szolid barna hajjal állt a Reflektor kamerái elé, aminek valószínűleg köze van ahhoz, hogy a Rékasi Károllyal kötött házassága házassága  véget ért. 

6,25

Dobó Kata

Dobó Kata is többféle hajszínnel feltűnt már, de a neve hallatán akkor is mindenkinek a hosszú, göndör és vörös hajú Dobó Kata ugrik be, aki kólát kér a reklámfilmben. 

6,70

Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő Zsidró Tamás mesterfodrász tanácsára lett vörös pár éve: „Elmentem Zsidró Tamás fodrászhoz, aki azt kérdezte, mi lenne, ha vörösre festenénk a hajamat. Felhívtam a páromat, hogy mit szólna hozzá. Õ beleegyezett, és ez lett az eredménye. Még szoknom kell az új frizurámat, annak ellenére, hogy nem először vörös a hajam” – magyarázta a színésznő 2010-ben a Borsnak

4,98

Kerekes Vica

A szlovákiai Füleken született Kerekes Vica nem véletlenül kerül bele szinte minden olyan összeállításba, amiben a legszebb magyar színésznőkről van szó. Kerekes ráadásul nem festett vörös, ennek és szeplőinek köszönhetően pedig igazán különleges a felhozatalban. 

8,09

Kovács Patrícia

Kovács Patrícia is volt már barna és szőke is, de az összes hajszín közül neki is a vörös áll a legjobban, amilyet az S.O.S. szerelemben is viselt. 

7,52

Liptai Claudia

Híressé válása óta Liptai Claudiát is különböző frizurával láthattuk. Hosszú ideig úgy emlegették, mint „a vörös démon”, ám már jó ideje ő is szőke. 

6,81

Orosz Barbara

A műsorvezető haja eredetileg szőke és egyenes, ezt változtatta vörös göndörre. Világéletében vörös hajat szeretett volna, ám a szülei csak középiskolás korában engedték meg neki a hajfestést. 

6,94

Teszári Nóra

Az RTL Klub Liptai Claudiája is feltűnő jelenség vörös göndör hajával. A csatorna reggeli műsorának műsorvezetője kényes is a frizurájára,  nem enged rajta semmit változtatni. 

5,88

Tölgyesi-Khell Cynthia

Hujber Ferenc felesége is próbált stílust válatni és szőkére festette a haját, ám teljesen egyértelmű, hogy már neki is védjegyévé vált a göndör vörös hajkorona, ahogyan a UFO nevű együttesből megismertük. 

5,08

Xantus Barbara

Xantus Barbara is azok közé tartozik, akik szeretnek játszani a külsejükkel: ő is kipróbálta a vörös hajszínt, az alábbi eredménnyel: 

4,57