Nem Lindsay Lohan az egyedüli celeb, aki bűnügyi nyilvántartásba került ittas vezetésért, rajta kívül van még egy halom híresség, akit drogbirtoklás miatt vettek nyilvántartásba, sőt, van olyan is, aki gyilkossági kísérlet miatt. A Buzzfeed válogatásából szemezgettünk, nézegessen nem teljesen ártatlan celebeket!

 

Will Smith

Will Smith-t 1989-ben tartóztatták le, miután egy verekedésben valakit annyira megsebesített, hogy az illető majdnem megvakult.

Bill Gates

Még a nagyon kocka Bill Gates is követett el rosszat: 1975-ben gyorshajtás miatt kapták el, és kiderült, hogy még jogosítványa sem volt. 1977-ben aztán ismét elkapták, mikor szintén jogosítvány nélkül vezetett, és nem állt meg egy stoptáblánál.

Jay-Z

1999-ben, mikor Jay-Z még nem jött össze az univerzum királynőjével, és épphogy csak híres lett,  egy szórakozóhelyen belekeveredett egy verekedésbe, és végül hasbaszúrt valakit. Jay-Z-t bűnösnek találták, büntetésül pedig három év próbaidőre ítélték.

Matthew McConaughey

Igen, az Oscar-díjas McConaughey-t is letartóztatták 1999-ben marihuána birtoklása, és amiatt, hogy megpróbált ellenállni az intézkedő rendőröknek. A színészt szomszédja jelentette fel, mikor a rendőrök kiérkeztek, McConaughey meztelenül táncolt a lakásában. 

50 Cent

A Budapesten forgató 50 Centet 19 éves korában tartóztatták le először, a rapper akkoriban ugyanis dílerként kereste kenyerét. Háromtól kilenc évig terjedő börtönbüntetésre ítélték, de miután sikeresen lehúzott hat hónapot egy javítóintézetben, ezt megúszta. 2003-ban  ismét letartóztatták, ezúttal azért, mert két fegyvert találtak a kocsijában, 2005-ben pedig két év próbaidőre ítélték, mert miután egy koncertjén hozzávágtak egy vizespalackot, beugrott bunyózni a közönség közé. Legutóbb 2013-ban keveredett bajba, mert állítólag bántalmazta egyik exbarátnőjét, egyik gyermeke anyját, ezt is megúszta 30 nap közmunkával.

Woody Harrelson

A színészt 1982-ben tartóztatták le rendbontásért, mivel az utca közepén táncolt. Durva.

Mark Wahlberg

Gondolta volna, hogy Mark Wahlberg majdnem megölt valakit? Legalábbis a színészt emberölési kísérlettel vádolátk meg 16 éves korában, mikor megtámadott két vietnámi férfit egy bottal, és egyikük szemét ki is szúrta. Végül két év letöltendőre ítélték, amiből csupán 45 napot töltött börtönben.

Marilyn Manson

Marilyn Mansonnak azért kellett 4000 dollárt (~ 900 ezer Ft) kifizetnie, mert egy biztonsági őr fejét állítólag az ágyékához dörzsölte.

Christian Slater

A színészt először 1989-ben tartóztatták le ittas vezetésért, aztán 1997-ben, mikor barátnőjét bántalmazta, és még ugyanebben az évben tartóztatták le amiatt is, mert fegyverrel akart felszállni egy repülőgépre. 2005-ben pedig azért, mert megragadta egy idegen nő fenekét az utcán.

Bruno Mars

A megdöbbentően alacsony énekest 2010-ben tartóztatták le, mivel kokaint találtak nála. 2000 dollár (~ 445 ezer Ft) pénzbüntetést kapott, és 200 óra közmunkára ítélték.

Carmen Electra

És hogy szerepeljen az összeállításban nő is: Carmen Electrát 1999-ben tartóztatták le, mivel bántalmazta akkori férjét, Dennis Rodmant.