Vilmos herceg meghívta magához vacsorára a legjobb angol nőket a hét elején. Hivatalosan gálavacsorát tartott egy londoni kórháznak, de a lényeg, hogy ott volt Kate Mosstól kezdve Emma Watsonig szinte minden, toplistákon jegyzett híres angol nő.

Vilmos herceg a The Royal Marsden kórház egyik legnagyobb támogatója, 2007 óta ő a kórház elnöke, ezért úgy döntött, gálavacsorát szervez a királyi palotában a kórház tiszteletére.

A Vogue azt írja, összesen 18 hónapon keresztül szervezték az eseményt, amire 220 vendéget hívtak meg, köztük a leghíresebb angol nőket.

Még nagy, hollywoodi, vörös szőnyeges eseményeken is ritkán látni olyan erős felhozatalt, mint amilyet Vilmos hercegék hoztak össze a gálavacsorára. Kate Mosstól kezdve, Emma Watsonon, Cate Blanchetten és Cara Delevingen át Emma Watsonig képviselték magukat a legszebb brit, amerikai és ausztrál nők. A férfiak közül olyan hírességek jelentek meg az udvarbna, mint Benedict Cumberbatch, Ralph Lauren, akiről a kórház egy új szárnyát nevezték el, mert ő támogatta az elkészülését, valamint Mario Testino.