Összegyűjtöttük a Barátok közt MILF (Mother I’d Like to Fuck, szépítő fordításban kb. dugnivaló anyuk) szereplőit, ön pedig döntse el, ki a kedvence a felsoroltak közül! Melyiket vinné haza? Az idióta kislánnyal rendelkező Balogh Nórát? Vagy a szőke Illés Júlia jön be jobban? Esetleg a papagáj kinézetű Bokros Gizi? Adjon 10 pontot a legjobb nőnek!

Balogh Nóra - Varga Izabella

Szerepe szerint az ügyvédként tevékenykedő Balogh Nóra Berényi Miklós többszörös exfelesége, aki most Bokros Ádámmal kavar, de egyértelmű, hogy még mindig odáig van Mikiért. Jó partinak tűnik, leszámítva az idióta kislányát, Timikét, akitől még a nők zsebében is kinyílik a bicska, nemcsak a férfiakéban. 

Berényi Claudia - Ábrahám Edit

Berényi Claudia jelenleg új kedvesével, Komlósi Gyulával Olaszországban él, miután szívrohamot kapott a sok stressztől, ami az utóbbi időben érte. A középkorú asszony tele van pénzzel, korábban egy budai villában lakott, kedvence az opera. Mindemellett az egyik legízléstelenebbül öltözködő nő a sorozatban. 

Berényi Zsuzsa - Csomor Csilla

Berényi Zsuzsa karakterét egy ideje már kiírták a Barátok köztből, de olykor még megjelenik a Mátyás király téren. A forgatókönyv szerint három gyereke is van, a legkisebb volt férje testvérétől, Berényi Zoltántól.

Bokros Gizella - Gyebnár Csekka

Gizit cirka húsz éve Bartha Zsolt döntögette, ebből a kapcsolatból született Linda. Az alkoholista asszony nemrég még Vili bá' nője volt, most pedig Novák Lacival él együtt. Korábban sztriptíztáncosként melózott, különleges ismertetőjele, hogy úgy öltözködik, mint aki sötétben beesett a szekrénybe. 

Ferenczi Orsolya - Lóránt Kriszta

A pszichológusnő szerepe szerint Új-Zélandra költözött. Ferenczi Orsolya szintén Novák Laci csaja volt még az ősidőkben, de nem bírtí elviselni a pasit hosszú távon. Néha ő is visszatér a képernyőre, legutóbb 2014-ben.

Illés Júlia - Mérai Katalin

Illés Juli Berényi Claudia lánya, akit az asszony intézetbe adott csecsemőként, majd megkereste hosszú évekkel később. Háromgyerekes anya, korábban az elhunyt Berényi András felesége volt, de félrelépett annak testvérével, akivel azóta is együtt vannak. 

Juhász Gabi - Peller Anna

Juhász Gabi Novák Lacival kavart többször is, majd a forgatókönyvírók úgy gondolták, neki az a sorsa, hogy árva gyerekek mellett legyen. Visszaküldték az árvaházba, de olykor képernyőre kerül, hogy bekavarjon Laci életébe. 

Szilágyi Andrea – Deutsch Anita

Már Szilágyi Andrea karakterét is régóta kiírták a szappanoperából, de ő is egy visszatérő szereplő. Szerepe szerint Budapesten él fiával, Oszkárral és egy rendőr pasival. Oszkár egyébként Bartha Zsolttól van, csak hogy ez a nő se legyen egyszerű eset.