Az erotikus jelenetekkel teli videók mellett idézzük azt is, milyen érzés volt a színésznőknek teljesen kitárulkozni a kamerák előtt. Helen Hunt kifejezetten örült, hogy 2012-ben megmutathatta középkorú testét, Naomi Watts viszont nagyon megalázónak érezte a maszturbálós jelenetét. Végezetül döntse el, melyik filmes villantás a legjobb a 10 közül! Adjon maximális pontot kedvencének!

Angelina Jolie - Gia (Kifutó a semmibe)

„Túlságosan is ismerős volt. Ismertem ezt az oldalamat. Féltem, hogy túljutok a határon, és megőrülök. Nagyon gyengének és szétcsúszottnak éreztem magam” – mesélte Angelina Jolie A Gia Carangi-ról szóló film forgatása után, amiben egy másik színésznővel volt szexjelenete és mindkettőjük melle látható a produkcióban. 

Anne Hathaway - Túl a barátságon

A Túl a barátságon meztelen jelenetéről Hathaway azt nyilatkozta: „Nem hiszem, hogy olyan megrázó volt. Nagyon valóságos és ízléses. Nem éreztem magam kényelmetlenül miatta. Talán apukámnak sokkoló volt, de az is csak miattam.”

Halle Berry - Szörnyek keringője

„Négy nap volt vissza a forgatás befejezéséig, ismertük már egymást, és csak egyszerűen megcsináltuk” – mesélte Berry a 2011-es filmbeli szexjelenetéről. „Csak egyszer vettük fel, ami jó, mert nem igazán akartam, hogy sokszor meg kelljen tennem újra.”

Helen Hunt - A kezelés

A 2012-es film megjelenése után Hunt azt mondta a Sun-nak, hogy „eljátszhattamegy nőt, egy olyan nőt, aki már nem húsz éves, és megmutathattam, hogy mindenkinek van egy teste, és mindenkinek isten adta joga örülni neki. Örültem, hogy ezt éltre kelthettem”.

Hillary Swank - The Resident

A 2011-es filmben Swanknek egy topless jelenete van. A produkció egy nőről szól, aki New Yorkba költözik, és rájön, hogy a főbérlője kicsit a megszállottjává válik.

Kate Winslet - Titanic

Bár ez az egyik leghíresebb jelenet a Titanicban, Winslet később egy interjúban bevallotta, hogy kissé zavarban volt. Arra a kérdésre, hogy mit érez azzal kapcsolatban, hogy a film megjelent 3D-ben, azt válaszolta: „Olyan, mintha valaki azt mondaná: megyünk, és felveszünk rólad egy házi videót, amely három és fél órás lesz, és utána megnézetjük az egész világgal. Teljesen bizarr. Nem fogom megnézni a meztelen jelenetet. Az idő alatt a bárban leszek.”

Kristen Stewart - Úton

Stewart tényleg meztelen a filmben, mindemellett azt nyilatkozta, hogy a tánccal sokkal jobban meggyűlt a baja, mint a ruháinak ledobálásával. Tavaly a W Magazinnak elmesélte, hogy „mindenki a meztelen jelenetekről kérdezget az Útonból, de táncoltam is, és a tánc sokkal nehezebb volt, mint meztelennek lenni.”

Marisa Tomei - Mielőtt az ördög rádtalál

Amikor megkérdezték tőle, hogy testdublőre volt-e a meztelen jelenetben, akkor Tomei egyértelműen közölte, hogy „nem, nem, az én voltam. Gyakoroltam”.

Naomi Watts - Mullholland Drive

A filmbeli jelenetekről Watts így nyilatkozott korábban: „a maszturbációs jelenet hihetetlenül nehéz volt, és teljesen megalázó, nagyon nehéz dolog volt megtenni”.

Nicole Kidman - Tágra zárt szemek

Az 1999-es filmbeli szexjelenetekről, amikben az akkori férjével játszott együtt (Tom Cruise-zal), Nicole Kidman azt mondta: „Stanley Kubricknak a film elején úgy kellett kicsalogatnia belőlem a szexualitást, de a film végére rengeteg extrém dolgot tettünk, amik nem is kerültek bele a filmbe. Biztonságban éreztem magam – soha nem éreztem magam kizsákmányolva vagy butának. Nagyon más volt a nőkkel, mint a férfiakkal”.