Azt hitte, a 2014-es Billboard is csak egy unalmas zenei díjátadó volt a sok közül, amin már megint nem történt semmi izgalmas? Hát nem. A 2014-es Billboard ugyanis annyira szórakoztató volt, hogy még Michael Jacksont is felélesztették miatta. Kim Kardashian egyik kishúga pedig ettől annyira zavarba jött, hogy travoltázott egyet a színpadon, vagyis képtelen volt felolvasni az elé tett szöveget. De voltak még ennél is jobbak. Itt van a Billboard 10 legviccesebb, legfurább, legizébb pillanata.

1. Michael Jackson koncertet adott

Igen, az öt évvel ezelőtt elhunyt énekes tényleg adott egy koncertet az idei Billboardon, igaz, csak hologramként. És ez így baromi furcsa volt. Meg kicsit ijesztő. De azért jó is, mert hát mégiscsak élőben hallhattunk egy Michael Jackson számot. Oké, tényleg inkább furcsa volt. Persze a közönség még így is magánkívül volt.

2. Kendal Jenner travoltázott

Emlékszik még arra, mikor John Travolta elcseszte egy énekesnő nevét az Oscar-díjátadón, és Idina Menzel helyett azt mondta, hogy Adele Dazeem? Na a celebségéről híres Kim Kardashian egyik kicsi húga, Kendall Jenner is hasonlót tett most. A 5 Seconds of Summer nevű fiúbandát kellett volna színpadra hívnia, de nehezére esett felolvasni a nevüket, ezért inkább nem mondott semmit. Hozzá is tette utána, hogy egyébként elég béna a felolvasásban. Az.

3. Amber Rose felvette ezt

Mármint EZT:

Nem tudjuk, hogy Kanye West exe szemműtéten vett részt, vagy simán csak megbolondult, mikor úgy gondolta, jó ötlet lesz ezt a fekete izét a szeme elé tenni.

4. Robin Thicke beleöregedetett a szakításba

Legalábbis nagyon megviselt volt az énekes külseje. Ja, és lehet, hogy van egy kis gond a memóriájával is, mert a színpadon mindent nagyon szépen megköszönt a gyönyörű feleségének, vagyis úgy tűnik, elfelejtette, hogy épp válnak. Merthogy Thicke kicsit megcsalta őt. Amiről fotó is készült.

5. Lorde pedig ezt vette fel

A még mindig csak 17 éves (!) énekesnő pont úgy nézett ki, mint aki nagyon, de tényleg nagyon nagyon szeretne végre szerepet kapni a Trónok harca című sorozatban. Mondtuk már, hogy csak 17 éves?

6. Ott volt Fred Durst

Tudja, a Limp Bizkitből. És igen, 2014-et írunk, nem pedig 2001-et, hogy Fred Durst ott legyen egy zenei díjátadón.

Nézze meg közelebbről is ezt a kedves öregurat.

7. Ricky Martin is ott volt

És még soha nem nézett ki ENNYIRE jól:

Igen, még mindig 2014 van.

8. 2 Chainz ellopta Michael Jackson dzsekijét

Vagyis szinte pont olyan dzsekiben parádézott a rapper, mint amilyet Jackson a Thriller című videóklipjében viselt.

9. Jennifer Lopez kapta az ICON awardot

Méghozzá ebben a szettben. Jennifer Lopez. Igen. És tényleg nem 2001. van, hanem 2014. Komolyan. Amúgy ő az első női előadó, aki megkapta ezt a megtisztelő díjat. Persze ettől függetlenül még mindig nem tudjuk túltenni magunkat ezen a ruhán.

10. És azt már észrevették, hogy Nicki Minajnak nincs nyaka?

Ha pedig az érdekli, hogy kik kapták a többi díjat, akkor kattintson ide.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!