Angelina Jolie nem az egyetlen, aki furán festett némi fehér folttal: Miley Cyrus, Alyssa Milano, Selena Gomez és Nicole Kidman is beleesett már abba a hibába, hogy nem nézték meg magukat a tükörben indulás előtt.

A napokban Angelina Jolie bizonyította, hogy néha a leghíresebb emberek is csúnyán bele tudnak bukni a sminkelésbe, amit ráadásul a fotósok orvul meg szoktak örökíteni. Igaz, egyik olvasónk tippje szerint Jolie a kambodzsai Új Év tiszteletére tett magára fehér port (tulajdonképpen nem lenne csodálkoznivaló ezen sem, mert Maddox fia kambodzsai), de úgy tűnik, inkább a sztárnők sminkelési típushibájának lett áldozata.

Még ha neki van is magyarázata, több celebnek egyszerűen el kell ismernie, hogy a sminkeseik bénák voltak. Mi persze összegyűjtöttük az ilyen baleseteket: a legdurvábbat talán a mostanában amúgy sem legjobb formáját mutató Nicole Kidman bukta, de szívott már sminkje miatt az általában elég jól kinéző Selena Gomez és Eva Longoria is. Az óriáspöcsöket sem megvető Miley Cyrusnak a szája környékére került némi fehér folt, az épp terhes Alyssa Milano pedig egyszerűen hullára lett sminkelve. Nézze meg az alább található galériát, és nyugodjon meg: másokat is nevettek már ki smink miatt.