Rengeteg híres ember van, akik nagyon fiatalon kezdték a karrierjüket. Talán pont emiatt sokan jóval fiatalabbnak gondolják őket a tényleges koruknál. Ilyen embereket gyűjtöttünk galériába akkor-és-most fotókkal, és mellékeltünk egy válogatáskazit is, ha nem tudná hová tenni őket.

Nemrégi írtunk egy cikket arról, hogy Avril Lavigne milyen csúnyán viselkedik a rajongóival, mire egyik kommentelőnk (a Velvet Facebook-oldalán) azt írta, hogy az énekesnő még csak egy kislány, ne legyünk vele igazságtalanok. Erről jutott eszünkbe, hogy valószínűleg egy csomó olyan híresség van, aki így él az emberek fejében, mert nagyon fiatalon futottak be.

Alábbi galériánkban ilyen embereket gyűjtögettünk, és olyanokat, akik nagyjából velük egyszerre futottak be, hogy megnézhessék, ők hol tartanak most. Julia Stiles kivételével mindannyian zenészek-énekesek, és igen, fantáziadúsabbak voltunk annál, hogy előrángassuk, Britney Spears például hány éves. (Amúgy idén decemberben lesz harminchárom.)

És most csak néz, hogy kik ezek, sosem hallott róluk, és csak a Bartók rádiót hallgatja fennállása óta? Tessék, a fenti galéria minden szereplőjével találkozhat az alábbi összeállításban, ugyanabban a sorrendben, csak váltogatnia kell a számok között.

Végül pedig hadd közöljük kedvenc képünket az egész gyűjtésből: az Army Of Lovers tagjai, egy extra szőke nő, és egy lábasjószág. A kép 1993-ban készült.