Bár Magyarországon híres embernek számítanak, nemzetközi szinten maximum pár sort kaphatnak a magyar celebek. Cserébe egy képernyőn szerepelhetnek Jason Stathammel, Arnold Schwarzeneggerrel, Bruce Willisszel, vagy a szerencsétlenebbek Christopher Lamberttel.

Spy

Bár még nincs magyar címe sem, már annyit hallottunk a filmről, hogy feltétlenül meg kell említeni: mivel Budapesten forgatják épp, ezért nem csak Jude Law és Jason Statham szerepel benne, de például Zimány Linda is behúzott egy mellékszerepet, és Kamarás Iván is feltűnik a stáblistán. Sőt, majdnem Dundikát és Majkát is láthattuk volna benne, de ők megalázónak érezték volna a statisztálást.

Herkules

Egy újabb film, amit még nem láthatunk, de már most büszkék vagyunk rá, hiszen a görög mitológiai hentelős filmben Dwayne Johnsont és Irina Shayket az egyre meztelenebb Palvin Barbara egészíti ki, aki Antimache szerepében már a trailerben is feltűnt kicsit. Még pozitív példákat is írtunk azokról a nőkről, akik modellből lettek sikeres színészek.

Die Hard 5

2012-ben gyakorlatilag eltartotta a Budapesten forgatott ötödik Die Hard a magyar celebtársadalmat: Bruce Willis vérben tocsogó hentelésében Ganxsta Zolee, Árpa Attila, Növényi Norbert, Kamarás Iván és Oszter Sándor is kaptak pár képkockát. Kár, hogy a filmet tulajdonképpen senki nem szerette.

Vörös Zsaru

Természetesen ez sem véletlenül soroltat fel egy rakás magyar színészt, hiszen Arnold Schwarzenegger szokásos kőkemény akciófilmjének nagy részét itt forgatták. Persze szokás szerint Oroszországként mutatták be Budapestet, de így legalább szerpelhetett benne Koncz Gábor, Növényi Norbert, Bán János, Körtvélyessy Zsolt és Balkay Géza is.

Metamorfózis

Egyszerűen nem lehet kihagyni minden idők egyik legrosszabb filmjét, a természetesen szintén Magyarországon forgatott Metamorfózist. A karrierjét már épp a vécén lehúzó Christopher Lambert főszereplésével készült teljesen érthetetlen vámpíros filmben nemcsak Ganxsta Zolee égeti magát, hanem például Kulka János, Kern András, Kováts Adél és Koncz Gábor is. A trash rajongóinak kötelező darab.