Gáspár Győző támadta már meg az emberiséget zenekarral, saját műsorral és polgármesteri jelöléssel is. Most összeszedtük, mi az az öt dolog, amivel kitörölhetetlen nyomot hagyott bennünk.

Romantic

A nagyközönség 2000-ben ismerhette meg Gáspár Győzőt, aki megalapította a Romantic zenekart. Ez már azért is fura, mert Gáspár se táncolni, se énekelni nem tud, a magyar közönség igényeire igazított rádiós popzenével mégis eljutottak addig, hogy az akkor még fontos embernek számító Enrique Iglesias előtt léphettek fel Budapesten. Az együttes hat évet élt, felejthetetlen pillanatokat okozva minden jóízlésű embernek.

Győzike show

Az RTL Klubon hatalmas sikerrel futó Győzike show tulajdonképpen a magyar realityzés felnőtté válása volt, de a traumatikus értelemben. Itt lett még a kisbolt pénztárosa számára is egyértelmű, hogy ezek a műsorok valójában előre megrendezett majomkodások. A mélypont egyértelműen az volt, amikor képes volt azt hazudni, hogy valakik megkínozták a kutyáját, miközben szegény Buksit egy autó ütötte el.

A polgármesteri jelölése

Győzike 2006-ban szeretett volna Nógrádmegyer polgármesterévé válni. Annyira komolyan vette az ügyet, hogy még kotonnal is kampányolt a helyieknek, akiknek annyira tetszettek Gáspár ígéretei, hogy összesen 36 szavazatot adtak neki. Persze ez is a társadalom hibája lehetett, hiszen elmondása szerint a kampány idején durván fenyegették.

Ez a képsorozat

Egyszerűen nem találunk szavakat erre az egészre, de ami még durvább, hogy maga Gáspár Győző sem talált. Annyit árult el, hogy felkérésre készültek, és majd később minden kiderül. Azóta is várjuk a magyarázatot.

Az eltűnt dala

Tényleg nem értjük, hogy az arcot lerobbantó Azt a kutya mindenit című csodálatos sláger végül miért lett pár nap alatt törölve Youtube-ról, de szerencsére a legfontosabb pár másodperc megmaradt belőle.